2777
2789
عنوان

کفشای همسایمون رو دزد برده.

706 بازدید | 61 پست

ما طبقه چهاریم. من زیاد از اسنپ وسایل سفارش میدم. بعصی وقتا که مریض و اصلا نمیتونم برم پایین. اسنپیا وظیفه دارن که تا دم درتون تحویل بدن سفارشتون رو. حتی آسانسور نباشه. چن روزه دو تا از همسایه ها میگن که کفشاشون نیس. من به همسرم گفتم کفشاشونو براشون بخریم. چون تقصیر ما بوده اسنپ برای سفارش ما میومده داخل ساختمون. خیلی ناراحتم. خواستم بپرسم ازین حور موارد برای شماهم اتفاق افتاده؟

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستی یه دریل ده میلیونیم داشتیم که از پارکینگمون برداشته شده. دیگه به اسنپ هم نمیشه اعتماد کرد‌. یه عده دزد که چهره یه عده انسان شریف که شغلشون اسنپه رو بد میکنن.متاسفم واقعا براشون. دیگه یا باید برم پایین تحویل بگیرم سفارشم رو

راستی یه دریل ده میلیونیم داشتیم که از پارکینگمون برداشته شده. دیگه به اسنپ هم نمیشه اعتماد کرد‌. یه ...

واااا خب شما با چشم خودتون دیدید ک کار اسنپ بوده؟؟؟؟؟؟شاید کار یکی تو ساختمون بوده...مگه فقط اسنپ اومده اونجا..چرا تهمت ناروا میبیندن

الان شما مطمنی ایشون برداشته داری گناهشو پاک میکنی؟؟؟؟

من نمیگم که برداشتن.ولی از وقتی اسنپ میاد دم در خونمون این اتفاق افتاده. همسایه هامون اینجوری فک میکنن. من نه مطمئن نیستم