2777
2789
عنوان

به این آدم چی بگم؟؟؟!!!

385 بازدید | 39 پست

فرض کنین دوستی دارین که ادعا میکنه خیلی مهربونه و با معرفته و دوستون داره و فلان و خب مدتی هم هست که دارین با هم زندگی میکنین

( خارج از ایران )

وقتی میاین ایران واسه بار اول خودش کلی برنامه ریزی میکنه که خانواده ش رو سورپرایز کنه و چون راهش دوره ( تهران نیست ) دو روز خونه شما میمونه و علی رغم اینکه شما هم دلتون میخواد خانواده تون رو سورپرایز کنین چون اون داره باهاتون میاد اینکار نمیکنین و دو روز اول بودنتون به مهمونی و پذیرایی میگذره! 

وقتی میره بعد از اینکه یکم گذشت و .... هیچ کدوم از اعضای خانواده ش حتی یه زنگ کوچیک بابت تشکر نمیزنن و انگار نه انگار که شمایی وجود داشته اصلا این وسط

چند روز بعد یه اتفاق خییییییییلی مهم و بد میوفته ( فوت یکی از اعضای درجه یک شما که با شما زندگی میکرده) باز هم دوست شما فقط تو تلگرام یه پیام بهت میده و باز هم خانواده ش هیییییییییچ!!!!

تاکید میکنم خانواده ها همدیگر رو می‌شناسن و روابط اصلا فقط محدود بین من و اون دوستم نیس

ناگفته نمونه یکبار که ما هنوز ایران نبودیم یه بسته پستی قرار بود واسه اون بیاد آدرس خونه ما رو داد پدرش نزدیک دوازده شب زنگ زد که پیگیری کنه بسته بچه ش رسیده یا نه.... !( اینو از این لحاظ تعریف کردم که بگم گویا برای کار خودشون پیگیرن ولی حتی مرگ از طرف ما واسشون مهم نیست )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکن نیس! ما اونور با هم خونه گرفتیم، شهر کوچیکه و قطع ارتباط ممکن نیست

چرا ممکن نیست؟؟؟مرگه چاره نداشته باشه؟راستش من بودم رک و واضح گلایه مو میکردم 

بعدم کم کم همه چیمو ازش جدا میکردم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
با کمال معذرت چه بیشعور

وااااای تازه میگه من چیکار کردم؟ چیشده؟ چرا جوابمو نمیده تو چت یه جوریه انگار نه انگار هر هر و کر کر و ...

تازه یه بارم گفت من هر روزت بهت پیام دادم در صورتی که فقط دو بار داد اونم تلگرام بعدم من تو اون شرایط تو تلگرامم مگه؟! زنگ واسه چیه؟؟؟؟ خانواده ت چی؟

کلی هم همیشه پز می‌داده خانواده من ادبی ن فرهنگی ن 

چرا ممکن نیست؟؟؟مرگه چاره نداشته باشه؟راستش من بودم رک و واضح گلایه مو میکردم  بعدم کم کم همه ...

میخوام واقعا یه جوری بهش بفهمونم که خییییییییلی رفتار بی ادبانه و نامحترمانه ای داشته خودش و خانواده ش ولی نمیدونم چجوری بگم! 

رویی که ایشون داره سنگ پا قزوین نداره

خیییییییییلی زیاد! طلبکارم هست

به خدا خودشو کشت قبل اومدن به زمین و هوا زد که حتما برنامه سورپرایز جور شه و هیچ کس نفهمه چون بار اول بود میومدیم ایران! اصلا به روی خودش نیورد منم همین حس رو دارم ولی به خاطر اینا نمیتونم 

دو روز اول که باید بعد یه سال کنار خانواده م میبودم فقط به مهمون داری و بذار و بردار گذشت خدا شاهده ده دقیقه هم تنها نبودم با مامانم اینا! 

بعدم که اینجوری