2777
2789
چشم عزیزم

ببین اگر خواستی ضربه بزنی با دوستی و محبت بزن ولی با داد و بیداد فقط شوهرت از دستت میره منم شرایط تورو داشتم تازه عقد کرده بودم خواهر شوهرام به شوهرم گفتن زنت خیلی خوشگله و خوشتیپه تازه دانشگاهم میره این زن زندگی نیست اخر سر خیانت میکنه ...با اینکه من شنیدم اما برو خودم نیوردم با مهربونی و محبت پاک بودن خودمو ثابت کردم الان رو سر من قسم میخورن با اینکه اختلاف سنی منو سوهرم زیاده ولی دیگه کسی حتی فکر نمیکنه من شاید خیانت کنم

چشم عزیزم

بعدشم یه راهنمایی از طرف من به تو هر چی اتفاق افتاد و یا خواستی حتی یه جوراب بخری نزار کسی بفهمه وقتی هم که دیدنش بگو اینو خیلی وقته دارم مگه ندیده بودیش ...با شوهرت کم کم حرف بزن تا همه تصمیماتتون رو خودتون بگیرین بعد از عملی شدن بقیه بفهمن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاده خاطره خودم افتادم 

پدر شوهرم با مادر شوهرم و دختر و داماد شون میرفتن دنبال

باغ و تالار برای عروسی ما

یکبار هم من و شوهرمو صدا نکردن

چون میخواستن خرج کنند ، از ما نظر نمیخواستن

بعد آخر هفته که میرفتم خونه شون ، مینشستن با آب و تاب

برای همسرم تعریف میکردن

منم اونجا هیچی نمی گفتم ولی توو دفترم همه جا رو سرچ کرده بودم

آخرم خواهر شوهرم یه دعوایی به پا کرد که منم سه ماه 

قطع رابطه کردم

شکر خدا همسرم هزینه مجلس رو به عهده گرفت و یه روز

بهم گفت دفتر هستی ، تحقیق کن ، می‌خوام همه چیز 

نظر خودت باشه ، گفتم بزرگترها ناراحت نشن

فداش بشم ، بهم گفت ، عروس اون مجلس تویی ، باشه؟

اینطوری شد که مراسم ما شد بهترین مراسم دو فامیل

❤️❤️با خدا باش پادشاهی کن ❤️

حتماااااا بگو. 

مورد مشابهش برای من اتفاق افتاد دقیقا و من به خواهره گفتم پیامتو روی گوشی شوهرم دیدم. ازش به عکس هم بگیر چون ممکنه بگه دروغ میگی. اگه دیدی خیلی دیگه داره پاشو از گلیمش درازتر میکنه به جاریت هم پیامه رو نشون بده ولی کوتاه نیا. 

حتماااااا بگو. مورد مشابهش برای من اتفاق افتاد دقیقا و من به خواهره گفتم پیامتو روی گوشی شوهرم دیدم. ...

مورد مشابه خودتون رو هم همینطور مدیریت کردین؟

احیانا جنگ و دلخوری و ناراحتی به پا نشد؟

اگر جنگ نشد طرف تون اومد ازتون عذرخواهی کرد؟؟

حتماااااا بگو. مورد مشابهش برای من اتفاق افتاد دقیقا و من به خواهره گفتم پیامتو روی گوشی شوهرم دیدم. ...

مورد مشابه خودتون رو هم همینطور مدیریت کردین؟

احیانا جنگ و دلخوری و ناراحتی به پا نشد؟

اگر جنگ نشد طرف تون اومد ازتون عذرخواهی کرد؟؟