2777
2789

میخواستیم بریم جای بعد پدر مادر همسرم یکم سن شون بالا هست اونا هم بودن بعد شوهرم با یکی از دوستاش اومد خندیده گفت بزنم به خانومت شوهرمم خندیده گفت بزن ولی خط رو بابام نیفته کشتمت 

بعد دوستش با خودش از ماشین پیاده شدن شروع ب خندیدن کردن و این حرفو گفتن من ناراحت شدم 

باید جای میرفتیم هیچی نگفتم ولی فهمید ناراحت شدم تا دیشب اومدیم خونه من سرسنگین بودم و گفتم ک ناراحت شدم گفت جنبه شوخی نداری و همچنان دلخورم و خیلی ناراحت

شما بودین چه عکس العملی نشون میدادین چی‌میگفتین؟

هیچی منم میخندیدم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نمیشدی؟؟

نه چون شوخی بوده فوقش میگفتم خیلی زرنگی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوهر من کلا اجازه نمیده دوستش همچین شوخی با من بکنه که البته اگه بکنه کلا محو و نابودش میکنه و اگه اونم همچین کاری نکنه من خودم میزنم فک و دندون های هر دو رو تو دهنشون خرد میکنم ، با پدرشوهرم کاری ندارم اصلا قسمت دوم جمله مهم نبوده 

ن کلا با هم راحتیم جنبه شوخی داریم با دوستش

خب وقتی شوخی داری اوکیه دیگه ، ناراحتی نداره که ، هر کس اینجا طبق روابط خودش نظر میده من اجازه نمیدم دوستای همسرم انقد باهام احساس راحتی بکنن همیشه یه حدو حدود و احترامی مابینمون هست برا همین نظرمو گفتم اما شما که شوخی داری نباید ناراحت شب