2777
2789

واکنشش چی بوده

چجوری گفتیدش پذیرفته یا وحشی شده لج کرده

شما چطورید تحمل میکنید یا میجنگید برا درست شدنش

من خودم نامزدم ب شدت فدایی کل زندگیش خرج خانواده کرده حتی خواهر و برادر متاهلشم ازی تامین میشدن و بقولی بانکشون

دیدم حقوق گرفت همینجوری پول حلوا حلوا کرد براشون بی دلیل طبق عادتش خیلی ساده بی ریاح

و تعصبی

منم ب شدت عاشقشم اما تا فهمیدم با وجود اینکه اومدم تو زندگیش و باید بفکر آینده باشه داره رفتارای قبل من رو تکرار میکنه ی چندروز دپ شدم بعدم تصمیمم گرفتم دل زدم ب دریا بهش کلی توضیح دادم ک ب چ دلیل کارت اشتباه و گفتم یا من یا تموم کن این فدایی بازیات چون دوست داشتن فقط بخشی از زندگی مهم درک و منطق اگه هم بفهمیم خوشبختیم و تو نمیتونی گولم بزنی بگی بعدا درستش میکنم یا یواشکی میدمشو یا هرچی چون من آدمی نیستم ک جلو اشتباه کوتاه بیام اگر نپذیری برا همیشه میرم و قبل اینکه براش توضیح بدم کلی ناز کردم ک ناراحتم دلم گرفته تا پاپیچم شد منم حرفم رک زدمش گفتم حوصله سیاست زنونه ندارم شاید راحت با سیاست گذشت زمان میتونستم خامت کنم اما ترجیح میدم حرفم رک بزن

خداروووووشکر با اینکه شرایط کاری خیلی سختی داره کلی حوصله کرپ و حرفم پذیرفت و کلیم قربون صدقه ام رفت و و گفت پر از منطق بود حرفات و منم عاشق منطقم از حرفات درس گرفتم

نخوندم متن رو اما پیرو موضوع بخام بگم

هیچی راحت میگم و اونم جبهه نمیگیره 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خدا کنه که عمل کنه ب حرفات بگو اصلا کارت بده دست خودم خودم پس انداز میکنم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

خوندمش حق با توعع همیشه راحت حرفتو بگو مردا از تیکه پرونی یا بخای خودش بفهمه چته بدشون میاد

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

چیزی نیست خداروشکر

ولی درمورد موضوعی که گفتی همسر من پدرش فوت شده و همیشه هوای مادرشو داره و منم راضیم و حتی خودمم گاهی بهش یه چیزایی رو یادراوری میکنم انجام بده البته همیشه خواسته های زندگی خودمون اولویت داره 

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

استرس اینکه چجوری بگمش داشت دیوونم میکرد ک فکری نکنه درموردم چون ب شدت خانواده دوسته

اما پیش خودم گفتم الان بگمش بهتره تت فردا وارد زندگی شدیم گفتم اگرچه دوست دارم و نباشی سختم اما قبول نکنی رام جدا میکنم

هیچ مشکلی تا الان نداشتم و اونا کاری نکردن که خوشم نیاد یا بخوام عصبی بشم 

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

میگفتم مقابله به مثل میکرد

اما کم کم حرفام بهش ثابت شد و هم خودش در جریان کامله هم دیگه جبهه نمیگیره

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

مال ما هر کاریییییی میخوای بکنی هرررررر کاری ،سریع یه مقاله پزشکی رو میکنند که این کار آسیب می‌زند به بدن ،از بس پای این برنامه های پزشکی تلویزیون میشینند ،اینشون خییییلی رو مخه

میگفتم مقابله به مثل میکرد اما کم کم حرفام بهش ثابت شد و هم خودش در جریان کامله هم دیگه جبهه نمیگیر ...

میدونی مردا باید با حوصله بدون تشنج باهاشون رفتار کرد و آروم آروم رک رو راست توضیح داد بهشون

چون با تیکه رفتار ای چیزا حالیشو نمیشه لج میکنن