2777
2789

من الان این جزو افتخاراتم میشه که همیشه خواستم کاربرا رو نسبت به خرافی بودن و دروغ بودن روشهای دکتر روا زاده روشن کنم 😂

در این راه کلی هم بحث شنیدم و بد و بیراه بهم گفتن همون کشه مرده هاش 

حالا این لینکو بخونید و ببینید چشم بسته دنباله رو آدمهای کلاش و نادان نباشید 

https://www.salamatnews.com/news/360048/پرونده-طبابت-روازاده-بالاخره-بسته-شد

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دکترهارو میگن درسته .حرفاشون 

ولی من حرفاشونو میشندم میگم به درد من نخورد . 

مثل دکتر انوشه هلاکویی و....

محترم هستن .

اما به کار من نیومد حرفاشون . خیلی زیاد گوش دادم .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دکتر چی بوده حالا؟ 

طب سنتی کار میکرد یکی از همونایی که خیلی ضد واکسن تبلیغ میکرد و خیلی هم موفق بود و خیلی هوا دار داشت 

از این وسط مسطا پولهای هنگفتی هم به جیب میزد 

مثلا برادرشوهر خود من مریدش بود یه بسته نمک کوچولو رو سال ۹۴ پنجاه هزار تومن براش فرستاده بود به اسم نمک طبیعی که برای فشار خون ضرر نداره حتی مفیده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

این آقا رو نمی شناسم اما سرنوشت گالیله درس عبرت تاریخ نشد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ