2777
2789

چه کنم الان؟

از فروردین شیمی درمانی شدم

دیگه پریود نشدم

کسی بوده دور و برتون این شرایط داشته باشه؟

چجور پریود بشم؟

یا دیگه کلا نمیشم؟

دکتر گفت موقتیه ولی راهکار نداد

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

عزیزم شنیدم ۶ماه بعد از شیمی درمانی احتمال پریود دارین البته به سن هم بستگی داره منم دارم شیمی درمانی میشم خیلی ترسیدم که بائسه بشم شما چند سالتونه؟من۳۴

آنچه هرگز شرح نتوان کرد حال من است....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شنیدم ۶ماه بعد از شیمی درمانی احتمال پریود دارین البته به سن هم بستگی داره منم دارم شیمی درمان ...

منم ۳۴

ان شاالله سلامت باشین

منم ۳۴ان شاالله سلامت باشین

سلام گلم یعنی فقط از فروردبن تا خرداد شیمی شدین چند جلسه شد؟چقد خوشحالم که خوب شدین😍منم 29سالمه و هوچکین دارم و یازده جلسه شیمی شدم یه جلسه اش مونده.... تقریبا دو ماهه پریود نمیشم میگن موقته...پزشکمم آقاس روم نمیشه بپرسم

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌

سلام گلم یعنی فقط از فروردبن تا خرداد شیمی شدین چند جلسه شد؟چقد خوشحالم که خوب شدین😍منم 29سالمه و ه ...

من۱۵جلسه شیمی شدم به فاصله دوهفته

ممنون 

ان شاالله شمام هرچه زودتر سلامتیتون به دست بیارید

یکم طول میکشه تا رحم و تخمدان دوباره فعال بشه

من پریود شدم ولی خیلی نامنظم

من۱۵جلسه شیمی شدم به فاصله دوهفتهممنون ان شاالله شمام هرچه زودتر سلامتیتون به دست بیاریدیکم طول میکش ...

مرسی گلم🌹❤️💋

درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌