2777
2789
عنوان

کادو خیلی داغون از کسی بگیرید چیکار میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 29 پست

اولیت بار رفتیم خونه عمه همسر م اونم یه شال از عهد بوق از کمدش در آورد اونقدر داغون و زشت بود همسرم پوکر فسانه به شال نگاه کرد شبش حالش بعد شد ما جای دیگه بودیم  مام دستمال خیس نداشتیم شال و خیس کردم گذاشتم رو سرش بعدشم تو ظرف اونم رو همون بالا آورد🤣😂😹😹😹😹😹 حالا فک کن اونقدر پولدار هستن و ادعای دوست داشتن همسر مو دارن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره شاید دستش تنگ بوده بچه ات احتیاجی نداره سوغاتی اونم خواسته دست خالی نباشه یا نتونسته درست ...

نه دیگه دستش تنگه نیست .منم منظورم اینه بعضی وقتها دست خالی بودن شاید حتی بهتر و قشنگتر باشه تا ی چیز ضایع بردن.یبار هم ینفر اومد پیشم برای ی جعبه شکلات آورد که تاریخ انقضای مال سه سال پیش بود واقعا دراینحور مواقع دست خالی بودن بسی بهتر ه

الان میریزن سرت که پرتوقعی و فلان. من ولی درکت میکنم جون از مادرشوهرم همیشه کادوهای افتضاح و کهنه میگیرم. لباس ده سال پیش ته چمدون، حوله دست!! دمپایی😂 لباس مدل مامان بزرگی. همشم قدیمی و پوسیده. موقع دادنشون هم میگه نمیدونستم سلیقتو دیگه اینو داشتم آوردم، پنج ساله عروسشم نه تیپمو دیده نه سلیقمو میدونه🥲 منم تشکر میکنم احترام میذارم کادوش رو میدم خیریه. شوهرم عالیه مادرشم آزاری نداره ولی بلد نیست یا زرنگه یا نمیدونم دیگه. میبخشم و رد میشم 

الان میریزن سرت که پرتوقعی و فلان. من ولی درکت میکنم جون از مادرشوهرم همیشه کادوهای افتضاح و کهنه می ...

نه خب اسمش روشه سوغاتی یعنی طلبی از کسی ندارم آدم و صرفا لطفه ولی کاش آدمها یاد بگیرن که با هر چیزی به شعور بقیه توهین نکنن

نه خب اسمش روشه سوغاتی یعنی طلبی از کسی ندارم آدم و صرفا لطفه ولی کاش آدمها یاد بگیرن که با هر چیزی ...

آفرین که توقع نداری. تشکر کن این سوغاتی زیباشونو بده به یه نیازمند که دیگه پیش چشمت هم نباشه حس بد بگیری 

عزیزم شما بینیتون خوب شد؟ الان راضی هستین؟

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸