2777
2789

خواهر شوهرم برای بچم ی تی شرت بینهایت افتضاح و ارزون سوغاتی آورده.ببین یعنی پلاستیک خالص.من واقعا همیشه بهترین هارو تن بچم میکنم و میدونه که این چیزا رو نمی پوشونم.پیام تشکر دادم بهش ولی بهم برخورد.من هیچ توقعی نداشتم اگه چیزی نمی‌داد ناراحت نمی‌شدم اینجوری توهین آمیز  بنظراومد.انگار فقط خاسته از سرش وا کنه یا اسمش باشه سوغاتی داده.خب یا نده یا میدی ی چیزابرومند بده البته این نظر منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواستگارم ی لباس برام اورد سلیقه ی زشت خواهرش بود 

ولی من یه مشکلی ک دارم نمیتونم الکی ذوق کنم و نمیتونم میمیک صورتمو کنترل کنم 🤣 دیگ بعد پشت تلفن با کلی ذوق گفتم وای خیییلی خوشگل بود انقد تو تنم ناز بود 

بعد گفت الکی نگو میدونم خوشت نیمد:/ 

چ کنیم خو 

منم ناراحت میشم

کورد نیستم :) 

بیخیال شاید واقعا دستش تنگ بوده .برای منم پیش اومده انقدربی پول بودم ک مجبورشدم فقط ی یادگاری بیارم .ولی باید اسباب بازی ساده میاورد ک کمتر دلخوربشید .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....