2777
2789
عنوان

به نظرتون چه رفتاری باید کرد ؟

74 بازدید | 9 پست

سلام بچه من بچه خواهرم ۱۴ سالشه و دختر 

دوست دوره مدرسه هم داره که باهاشون حرف بزنه اما تازگیا میره برنامه چت نصب میکنه و با پسرا حرف میزنه من خیلی ناراحتم انگار معتاد اینکار شده یکبار مامانش باهاش حرف زده که تو شخصیت تو نیست که با پسرا ی بی ادب چت کنی چون پسرا هم فوش های تتلو رو میدن اینم بلد شده ولی باز رفته نصب کرده شما مامانا بودید چیکار میکردید واقعا ؟

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیدم دختره جاریم اینجوری شده منتها اون دوازده سالشه مامانشم هیچی بهش نمیگه میخنده خیرسرش باس ...

واقعا خیلی بده یبار خواهرم گوشیشو ازش گرفت ولی دوباره بهش داد گفت حتما عاقل شده ولی انگار نه انگار 

مدتی این موضوع خوره ی مغزم شده و بشدددت نگران آینده هستم  ،

شما بچتون چندسالشه ؟ 

واقعا خیلی بده یبار خواهرم گوشیشو ازش گرفت ولی دوباره بهش داد گفت حتما عاقل شده ولی انگار نه انگار&n ...

حالا فحشا رو بالاخره تو مدرسه یلد میگیرن

ولی باید باهاشون صحبت کرد 

برخوردشون با جنس مخالف چجوری باشه

حالا فحشا رو بالاخره تو مدرسه یلد میگیرن ولی باید باهاشون صحبت کرد  برخوردشون با جنس مخالف چج ...

فحش که اره انواع فحش هارو بلده ولی به رو خودش نمیاره ولی میره با پسرا چت میکنه که مثلا دوست پسرشه میگم چی میگین خب ولی نمیگه