2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5771 بازدید | 197 پست

اول بزار خونه رو به نامت بزنه بعد برو پیگیر طلاق شو 

تونستی و اعصابش رو داشتی مهریه ت هم بگیر 

بچه بدون پدر بهتر بزرگ میشه تا با پدر مادری که با هم دوست نیستن 

نفقه بگیر این اصلا به تو ربطی نداره خرجی بچه ها ته

هر کیم فکر میکنه داری شوهرت رو تیغ میزنی انشالله سرش بیاد تا بفهمه تاثیر مخرب خیانت با میلیارد ها هم از بین نمیره

فقط ثابت قدم باش سعی کن طوری رفتار کنی که سریع خونه رو به نامت کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال روحیم خوب نیس چند تا مشاور رفتم یکی میگه جدا شو یکی میگی زندگی کن و یه چیز بزنه بنامت خودش میگه ...

اون زنه کیه بیوه است یا دختره چجوری آشنا شدن معلومه خیلی وقته رابطه دارن که به جنسی کشیده شده ..آدم اجیر کن هر روز برین زن و قوم و خویشش رو بزنید 

تو هرمملکتی هم ی عده دزد و قاچاقچی و خفت گیر و... پیدا میشن آیا ما راه رو براشون باز بزاریم و بعد بگ ...

عزیزم‌همه این خیانتهاصیغه؟من میگم ادم کثیف کثیفه حالا چه صیغه باشه چه همینجور ازاد_ربطی به دین ومذهب نداره کثیفی ادما

من آینده بچه های طلاق رو  دیدم همه سرگذشت شوهرم هیچ وقت بچه هام فدای خودم نمی کنم آره باهاش می ...

شما بچه طلاق دیدی 

من خودم بچه طلاقم 

بله آسیب دیدم زیر دست زن بابا

بله با مردی که نمی شناختم ازدواج کردم که از خونه بابا فرار کنم

بله خودکشی کردم انگ روانی بودم بهم خورد

ولی خداروشکر احساس گناه ندارم که بگم دو نفر آدم بخاطر من اونجور که دلشون میخواست زندگی نکردن 

خداروشکر مادرم بخاطر صلاح من پیر نشد بخاطر گذشت زمان پیر شد

منم زخمام رو خودم مرحم گذاشتم آسون نبود 

زندگی که قرار نیست آسون باشه 

همه تو زندگیشون چالش دارن 

خداروشکر این چالش ها و سختی ها باعث شد شخصیت من رشد کنه

الان حالم خیلی خوبه به لطف خدا

بنظرم اصلا نرو خونه را بزن نامت بشین زندگی  خودت رابکن این زندگی حق توعه او زنه آمده توی زندگیت  بر ه گمشه اگه نرفت تو هم نرو  خودت را محکم بگیر تو اگه بری وابچه هایت راببری پشیمون میشی  آگه بچه‌ها را بزاری وبری بیشتر پشیمون میشی احساسی تصمیم نگیر  من بعنوان یک خواهر نظر شخصی خود ما میگم  ولی تصمیم باخودته  کاری کن بعدش  پشیمون نشی

کابر قدیمی هستم 
اون زنه کیه بیوه است یا دختره چجوری آشنا شدن معلومه خیلی وقته رابطه دارن که به جنسی کشیده شده ..آدم ...

خود شوهرم میگه بی کس و کاره بیوه اس خودش بچه داشته داده به شوهرش به شوهرم میگم اگه اون زن خوبی بود زن تو نمیشد میرفت با یکی که زن  نداشته باشه میگه شوهر گیر نمیاد

خود شوهرم میگه بی کس و کاره بیوه اس خودش بچه داشته داده به شوهرش به شوهرم میگم اگه اون زن خوبی بود ز ...

توکه نباید دنبال دلیل کار شوهرت باشی  دلش خواسته رفته با این حرفاهم داره توجیهت میکنه که بمونی 

بگو توبه من که زنتم حرمت نزاشتی من میرم بچه ها و خونتم بخوره توسرت میخوای من بمونم میری زنه  رو مجبور میکنی سقط کنه بهشم میگی بچه تو گردن نمیگیرم  به خود اون زنه سختی بده خود زنه دمشو میزاره رو کولش میره .. چون داری دودل بازی درمیاری  شوهرت داره با توجیه کردن کارشو موجه جلوه میده ..نزار خیلی خوش به حال شوهرت نشه به جا اینکه به اون زنه فشار بیاره بدتر داره به توفشار میاره که شرایطش رو بپذیری .. بگو خونه رو بابت غلطی که کردی داری میزنی دیگه امضا گرفتنت چیه مگه اسیر آوردی .. بگو اصلا شکایت جفتتون رو میکنم میندازم زندان