2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5771 بازدید | 197 پست

با آدم پرو باید پروبازی درآورد بشینی گریه و زاری کنی  بچه هام چی میشن  ..شوهرتم باید فکر کنه بچه هاش چی میشن .. بگو بچچه نمیخوام من نمیتونم این شرایطو تحمل کنم اون زنه میدونست دوتا بچه داری بیاد این دوتا رو هم نگه داره ..اینارو با قلدری جلو شوهرت بگو برو درخونه زنه سرو صدا کنه هر روز

توکه نباید دنبال دلیل کار شوهرت باشی  دلش خواسته رفته با این حرفاهم داره توجیهت میکنه که بمونی& ...

زنه این و ول میکنه شوهرمه که اونو ول نمیکنه هی بهش میگم بابا مگه من چم بود که این کارو کردی میگه تو سبزه ای اون سفیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌همه این خیانتهاصیغه؟من میگم ادم کثیف کثیفه حالا چه صیغه باشه چه همینجور ازاد_ربطی به دین ومذهب ...

نه ولی اکثرا صیغه است برای اینکه اگ پاشون گیرافتاد رابطه نامشروع براشون نبرن بگن صیغه بود

اتفاقا خیلیم مربوطه خانوم

وقتی بهشون ازادی کثافت کاری میده مربوطه

باز خوبه ما اهل سنت ها صیغه نداریم توروخدا نریزید سرم حوصله دعوا و تعلیق شدن ندارم فقط گفتم ت ...

عزیزم شما اماما را فبول دارید؟

مراسمات محرم و ...چی؟

برام سواله..

خواهرم یه خواستگار سنی مذهب داره بخاطر اون سوال کردم

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
عزیزم شما اماما را فبول دارید؟ مراسمات محرم و ...چی؟ برام سواله.. خواهرم یه خواستگار سنی مذهب دار ...

عزیزم میترسم اینجا چیزی بگم تعلیق کنن یا دعوا بشه

درخواست دوستی بدید تا جایی که بلد باشم در خدمتتون هستم❤️

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

عزیزم فعلا آروم باش تا خونه را به نامت بزنه بعد هر تصمیمی خواستی بگیر . دختراتو  ول نکن . مادر دنیای دختره . دنیای دختراتو خراب نکن . اونا نباید تاوان کار پدرشون را پس بدن. بمون واسه بچه هات مادری کن تا لااقل اونا خوشبخت بشن 

همونطور که خودتون گفتید آدم مریض همه جا هست وگرنه هیچ دین و مذهبی گرفتن نامادری رو تایید نمیکنه ...

عزیزم اینجا هیچ وقت نگو اهل تسنن هستی چون یه مثال های عجیبی میارن که شاخ در میاری حالا هر چی بگی بابا اصلا این نیست ولی باور نمیکنن، یبار یکی به من می‌گفت صیغه به این خوبی این همه مزایا داره شما الکی حرام میدونین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزیزم اینجا هیچ وقت نگو اهل تسنن هستی چون یه مثال های عجیبی میارن که شاخ در میاری حالا هر چی بگی باب ...

توی موقعیتی که لازم باشه بگم نمیتونم نگم😅

اینجور آدما هم اگه دیدم دارن بحث میکنن دیگه جوابشونو نمیدم و تمام😉

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟