2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5771 بازدید | 197 پست
بچه هات گناه دارن، بی مادرشون نکن... به خاطر اونها زندگی کن

تا کی ب خاطر بچه ها ما زنها باید کوچیک شیم و خار شیم منکه مشکل داشتم با شوهرم ولی خیانت نبود بخاطر ی سری چیزا میخاسم طلاق بگیرم ک حق ََطلاق و حضانت بچم گرفتم گفتم ی مدت باهاش زندگی کنم چون پشیمون بود درست نشد میرم دیگ ولی اینا قبول ندارم با خیانت بمونم مردی ک ب زنش و بچش رحم نکرده زن چرا رحم کنه بچه هاشو برداره بره حتی نزاره ب ثانیه هم پدرش ببینه دیگه اونارا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه رو بگیر بعد مهرتو بذار اجرا بچه هارو بگیر اگه نداد جای مهریه ت بچه هارو بگیر من باشم نمی مونم با همچین مرتیکه چندشی یه شب درمیون بده بیاد

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

یک ثانیه خودتو جاش گذاشتی🤔

بله، شوهرم پدر و مادرش تو بچگی به خاطر اینکه پدرشوهرم زن دوم گرفت از هم جدا شدن، شوهر من خیلی عذاب کشید... کار خدا بود که تونست خودش حفظ کنه... و مادرش هم با یکی بدتر از پدرشوهرم ازدواج کرد... هیچ کدوم عاقبت به خیر نشدن

تا کی ب خاطر بچه ها ما زنها باید کوچیک شیم و خار شیم منکه مشکل داشتم با شوهرم ولی خیانت نبود بخاطر ی ...

مشکل ماخانمها اینه که احساسی رفتارمیکنیم وبچمون رو به قیمتی میگیریم چندروز پیش توپیج شاهین صمدپور خانمه طلاق گرفته بود بچه روهم گرفته بود بعدکه وارد یک رابطه جدید شده بود بچه خودشو خفه کرده بود یعنی کافر جگرش کباب میشد ازدیدنش

نگفت چرا زن گرفته؟دلشوبرده طرف؟هوس؟یا از تو بهونه گرفت؟یا برا پسر دارشدن؟.....خونه بزن بنامت چ طلاق ...

ولی خیانت هیچ توجیهی نداره 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

یا خدا.آخه این مسئله ی کوچیکی نیست باید بری مشاور عزیزم.خدا کنه هیچکس تو این موقعیت قرارنگیره.یکی از اقوام ما این اتفاق براش افتاد (البته اون باردار نشده بود) طلاق گرفت گفت نمیتونم تحمل کنم.دخترش هم داد به شوهرش. دختره دو روز آخر هفته میاد پیش مامانش.خانمه هم کار میکنه و به خودش هم خیلی می رسه الان شوهرش دوسه ساله داره التماسش میکنه دوباره ازدواج کنن اما خانمه قبول نمیکنه 

نه منظورم اینه شوهرت اینکاروبکنه باهاش می مونی؟

من آینده بچه های طلاق رو  دیدم همه سرگذشت شوهرم هیچ وقت بچه هام فدای خودم نمی کنم آره باهاش می مونم هر چند زندگی نمی کنم...

میدونی صیغه ک میکنن میگن حلاله نمیگن خیانته😏😏😏😏😒😒راه براشون بازه

باز خوبه ما اهل سنت ها صیغه نداریم

توروخدا نریزید سرم حوصله دعوا و تعلیق شدن ندارم فقط گفتم توی مذهب ما وجود نداره همین! 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟