2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5771 بازدید | 197 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بارم دست به خودکشی زدم اما شوهرم جلومو گرفت همش میگم بچه هام . چون ب شدت دخترام وابسته من و پدرش ...

خواهشا فکر خودکشی و اینا رو نکن

به خاطر دو تا لجن، با جون خودت بازی نکن

ببخشید ولی به این چاخان های شوهرت گوش نکن اگه این چیزا واسه ش مهم بود به خاطر هوسش نمی‌رفت زن صیغه کنه

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
 اون از خداشه که من نباشم . من به یه بدبختی زندگیمو به اینجا رسوندم

ینی شوهرت راضیه توبری ؟به همین راحتی واقعا ازخداشه نباشی؟؟؟مطمئنم ازدواج دومش ازدواج موفقی نمیتونه باشه آخه اون زن میدونسته طرف زن وبچه داره وازدواج کرده قطعا نمیتونه زن زندگی و پایدارونجیب باشه......هرچند کارم قضاوتها ولی دیدم

زنه از قصد حامله شده

عزیزم خدا لعنت کنه اینجور انگلایی رو ببین من یکیو میشناسم بچه دار نمیشدن شوهرش زن صیغه کرد دوتا بچه براش آورد این خانم طلاق نگرفت و گفت اگه من طلاق بگیرم خوش خوشان اون انگل میشه می مونم که همینجور که من سوختم اونم بسوزه خلاصه بعد زایمان دومش زنه بیمار شد بعد هم فوت کرد الان این خانم سر خونه زندگیشه بچه های اون بهش میگن مامان در حالیکه چقدر دست و پا زد تا اینا طلاق بگیرن خانم اول هم گفت فقط برای چزوندن اون زن موندم والا شوهرم از چشمم افتاده بود

ک از این جدا نمیشه

آهان فکر کردم خیانتشو میگی.

خب این بنده خدا هم تازه فهمیده تازه داره دنبال چاره ممیگرده دیگه

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
همش دخترام جلو چشامن میگم ایندشون چی میشه ؟

حق داری گلم نمیدونم نظرم چقدر بدرد بخور باشه ولی شما که دیگه آسیب دیدی و تا ترمیم بشه زخمات طول می کشه ولی به نظرم جدا نشو و بذار خونه رو به نامت بزنه میدونم سخته ولی خیلیا طلاق عاطفی گرفتن و ظاهرا با هم هستن تو هم حاثل چند سال سختی کشیدنت رو راحت در اختیار یه انگل نذار

میگه اونم باشه اون گناه داره کسی رو نداره میگه در به دری کشیده گفته اونم باشه منم باشم برا همین بچه ...

هعی همینه دیگه باعث این اتفاقا میشه شوهر منم با یه زنه چت میکرد و حرفه‌ای عاشقانه میزد مچشو که گرفتم می‌گفت گناه داره سرطان داره حالش خوب نیست😑حالا از کجا معلوم راست بگن

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤