2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 5773 بازدید | 197 پست

آدم جدابشه یجور ضربه میخوره و بمونه حتی زن دومم از راه بدر کنه باز یجور حس خورد شدن داره ‌..خودمم زنم اینو میفهمم...تصمیم نهایی باخودته...اشتباه رو اون کرده پس سعی کن درهیچ صورت حس خورد شدن بهت دست نده ک البته سخته...اگ جدابشی دلت ممکن خنک بشه ک اون خیانت کرد منم رها کردم نمیگم جدانشو ولی سختی هایی داره جداشدن .بچه هات رو درنظربگیر.اینکه باوجود بچه هات شرایط ازدواج داری؟ازنظر اقتصادی میخوای چکارکنی؟.....واگر بمونی سرخونه زندگیت.خوبیش برا بچه هات و خرج ومخارج وراحتیته.ولی اینم درنظر بگیری میتونی تحمل کنی بدونی شوهرت یوقت باتوعه یوقت باکس دیگه‌.باید بتونی کنار بیای...یامیتونی درخودت ببینی ک طرفو اززندگی همسرت خارج کنی؟؟؟ببین درهمه موارد ک گفتم براخودت ضربه روحی وجود داره چون بدترین چیزی ک باعث عذاب یک زنه اتفاق افتاده....هم بخوای جدا بشی هم بخوای زندگی کنی هردو یسری خوبی ها وبدی های متفاوتی دارن حالا فکراتو بکن ببین باکدوم شرایط میتونی کنار بیای

کثافت شوهرت اعصابم خورد شد مگه بچه‌ات خیار گوجه آن من ورمیدارم به همین راحتی دو بچه و مادر اسیر کرده ...

میگه پس بشین و زندگی کن میگه وقتی بچه بدنیا بیاد یه شب پیش تو یه شب پیش اون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگه پس بشین و زندگی کن میگه وقتی بچه بدنیا بیاد یه شب پیش تو یه شب پیش اون

بگو میمونم خونه رو بگیر  بگو داشتی که زن گرفتی ازش پول بگیر طلا بعد چند سال بندازش بیرون کثافت نحسو

براشادی روح امواتم صلوات    
در ضمن اگه صیغه نامه ندارن شکایت کن چند ماهه حامله است؟ بچه اش چیه؟ شوهرت پولداره یا نه؟ منم تو ...

هنوز اولای بارداریشه فک کنم 6 هفته شه صیغه نامه داشته دفترچه رو شوهرم پاره کرده پولدار که نیست ولی هوس باز تا دلت بخواد بهم میگه من تو رو نمیخواستم بخاطر بچه ها زندگی میکردم من عاشقش بودم من 13 سالم بود منو زن این کردن کاملا سنتی بود ازدواجم دلم برا بچه هام میسوزه نمیدونم با بچه هام چجوری رفتار میکنه خود زنه هم دختر همسن دختر من داره داده به شوهره

چقدر حرصم گرفت از شوهرت مرتیکه بی شعور شرط و شروط هم تعیین میکنه

چند بارم دست به خودکشی زدم اما شوهرم جلومو گرفت همش میگم بچه هام . چون ب شدت دخترام وابسته من و پدرشونن  میگه اگه زنه بگه زن اولتو ول کن بچه رو میارم اونو طلاق میدم