2777
2789
عنوان

کتابخونای عزیز کتاب قشنگ چی معرفی میکنیو ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 22 پست

کیمیاگر کلا با بقیه متفاوته

کتاب تو چه طیفی میخوای؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

[QUOTE=308275989]کیمیاگر کلا با بقیه متفاوته کتاب چو چه طیفی میخوای؟[/QUOTEتوسعه فردی 

خارج از این طیف بود و ارزش خوندن داشتم خوبه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=308275989]کیمیاگر کلا با بقیه متفاوته کتاب چو چه طیفی میخوای؟[/QUOTEتوسعه فردی 

بازداشتگاه صورتی رو بخون 

برای من مفید بود 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگه از من بپرسن مضخرف ترین کتاب هایی که خوندی بگو اولیش همین زنان زیرک  خیلی احمقانه داره برای ...

به نظر من جنگ در کاره

اون زمان انتخاب و موقع جذب جنگه

بعد از جذب و شکل گرفتن رابطه اوضاع اروم میشه

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
بازداشتگاه صورتی رو بخون  برای من مفید بود

کتاب ملت عشق رو خیلی شنیدم 

نخوندم ولی 

به نظرت چطوره ؟

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

کتاب ملت عشق رو خیلی شنیدم  نخوندم ولی  به نظرت چطوره ؟

ملت عشق متن قوی داره ولی کاملا براساس خیالات نویسنده است 

انگار نویسنده خیلی با فرهنگ ما آشنا نبوده 

ولی خب به یه بار خوندن میارزه