2777
2789
عنوان

با شوهر نفهم چه باید کرد؟

1251 بازدید | 32 پست

سلام

از دیروز سرما خوردم شدید ،سردرد وحشتناکی دارم، نمیتونم نفس بکشم ، گلوهام بشدت سوز میزنه ، گوشام خیلی درد میکنن 

به زور غذا میخورم که اونم بعد یکساعت بالا میارم 

ظهر رفتم دکتر ، دکتر گفت که سیستم بدنت ضعیف شده باید ۵ یا ۶ روز استراحت کنی بخوابی و غذاهای مقوی بخوری وگرنه خوب نمیشی

برام شربت و قرص و سروم نوشت (بماند که رگ دستم پیدا نمیشد پرستارا دستمو سوراخ سوراخ کردن و یه عالمه خون ازم رفت)

خلاصه اومدیم خونه و ....

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدیم خونه منم با حال افتضاحم زود لباس عوض کردم دراز کشیدم

پدرشوهرم زنگ زد که چیشد رفتین دکتر و ..

شوهرمم توضیح داد و یکم هم با من حرف زد و حال و احوال 

بعد یهو شوهرم بهشون گف شام درست میکنیم بیایید خونمون 

پدر شوهرمم که از خدا خواسته رو هوا گفت باشه میاییم

منم به شوهرم گفتم مگه نمیبینی من حالم بده ؟ گفت که مامانم مریض شده نمیتونه غذا بپزه 

گفتم منم نمیتونم 

گف نه خودم همه کارا رو میکنم تو استراحت کن منم گفتم باشه

استارت اول : به جای ریختن آب توی شربت یه بطری کامل گلاب خالی کرد توی شربت و شربت بلانسبت مزه عن گرفته (فکر کن آب پرتقال و گلاب🤢)

استارت دوم : شربتی که دکتر داد به من رو اشتباهی شکوند

و در آخر چی گفت؟؟؟؟ 

میرم لوازم کیک میخرم کیک بپز برای خانوادم

برنج هم بپز

خونه رو هم یه دست بکش 🙂

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
پشمااام نمیذاشتی برررررهههه

رفت بیرون منم بلند شدم به زور ظرفای ناهار رو شستم جارو هم کردم الانم دارم گریه میکنم🙂

منم ی بار رفیقشو زنشو و فامیل زنش ک مرد بود اورد خونه بدون هماهنگی

خداروشکر خونه ها مرتب بودن

از ساعت ۴عین بز زل زدن من کمک ندادن من خورشت درس کردم برنج سالا کبابارو زدم سیخ

در حین انجام این کارا از اونام پذیرایی کردم همزمان

اخر سرم سفره انداختم دوغ رو ببرم سر سفره 

میگف تو چرا پودر موسیر ننداختی داخل دوغ ی شرفی ازم برد جلو مهمونا کل گازو زیر و رو کرد درصورتی ک ما پودر سیر داشتیم ن موسیر