2777
2789
عنوان

با شوهر نفهم چه باید کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدیم خونه منم با حال افتضاحم زود لباس عوض کردم دراز کشیدم پدرشوهرم زنگ زد که چیشد رفتین دکتر و .. ...

واعی ترکیدم از خنده، پسرم میگه مامان به چی میخندی، حالا یه کاریش بگن، شوهرت گیر کرده تو رودر بایسی، سخته، میدونم ولی چاره ای نیست، منم یهبار پریود بودم، ببخشید  خونریزیم افتضاح بود، بعد دامادشون اومده بوذ تهران، شوهر منم با خاهرش که محرده گفت ابجی فردا بیا کمک زنم نهار بزارین، اصلا مشورت نکرد، انگلر بوقم، بخدا با اون حال بدم، نهار گذاشتم، رفتم نونولیی نون گرفتم، ظرف شستم، خاهر خرش نگفت بیام کمک، 

این نیز بگذرد، 
رفت بیرون منم بلند شدم به زور ظرفای ناهار رو شستم جارو هم کردم الانم دارم گریه میکنم🙂

الهی بگردم.بیا بغلم🫂

اصلا لازم نیست هیچکاری کنی باشه؟اما جروبحث نکن.خ.دتو مظلوم کن فقط همین.صب کن شوهرت بیاد خودتو بزن به موش مردگی بگو ظرفارو شستم کمرم درد گرفته اصلا نمیتونم سرپا بمونم.لطفا پذیرایی کن از مهمونا. و به هیچ عنوان بلند نشو

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
منم ی بار رفیقشو زنشو و فامیل زنش ک مرد بود اورد خونه بدون هماهنگی خداروشکر خونه ها مرتب بودن از س ...

درکت میکنم شوهر منم همینه🥲🗿

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
درست نکن بمون خودش بیاد برنج بپزه کیکم ازقصد بسوزون😂تا دیگه از این کارا نکنه

کیک درست نکردم اما برنج پختم

من آدم شوخیم صرفا اگه چیزی گفتم به مزاجت خوش نیومد جلو جلو ببخشید که معذرت میخوام🙂🚀
واعی ترکیدم از خنده، پسرم میگه مامان به چی میخندی، حالا یه کاریش بگن، شوهرت گیر کرده تو رودر بایسی، ...

نه اصلا شوهرم تو رو دربایسی گیر نکرده بود

اونا فقط زنگ زدن حال بپرسن 

شوهرم سر از خود یهو گف شام بیایید از ساعت ۱۹ اومدن همین الان رفتن دارم میمیرم 

الهی بگردم.بیا بغلم🫂 اصلا لازم نیست هیچکاری کنی باشه؟اما جروبحث نکن.خ.دتو مظلوم کن فقط همین.صب کن ...

قربونت برم🥲🙂شوهرم کمکم کرد توی سفره پهن کردن و جمع کردن

اما خب بازم لازم بود بلند شم چایی بیارم آب بیارم میوه بیارم 

بخدا از ساعت ۷ قبل غروب اومدن تا همین الان رفتن شوهرم رفت دم در بدرقه

سرم داره منفجر میشه

ی جوری رفتار کرد کل زحماتم رف ب فنا وضایع م کرد

حقش بود دوغ رو بریزی رو سرش

منم گاهی اوقات یهو شوهرم یچیزی که اصلا نداریمو جلو مهمون میگه بیار 🥲 بهش میگم نداریم میگه چراااا خودم دیدم 

قربونت برم🥲🙂شوهرم کمکم کرد توی سفره پهن کردن و جمع کردن اما خب بازم لازم بود بلند شم چایی بیارم آ ...

حالا امروزو استراحت کن خانوم گل

دست به سیاه و سفید نزن و خودتو لوس کن 

مشکل شما خانومای زحمتکش اینه که بلد نیستین خودتونو بگیرین ک بیشتر قدر اخلاق خوب و خونه داریتونو بدونن😂❤️

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
حالا امروزو استراحت کن خانوم گل دست به سیاه و سفید نزن و خودتو لوس کن  مشکل شما خانومای زحمتک ...

والا امروز وقتی صبحونه خونه خوردیم لوازم صبحونه رو گذاشتم تو سینی گفتم میشه بزاریشون تو آشپزخونه؟ گف نه کمرم درد میکنه🙂 هیچی دیگه خودم بلند شدم چون ظرفای شام دیشب هم مونده بودن مادرشوهرم یه تکون نخورد حداقل لیوان خودشو جا به جا کنه فقط موقع خداحافظی بلند شد هرچی غذا اضافه اومد جمع کرد برد گفت برای فردا ناهارمون (کثافت نگفت عروسم مریضه نمیتونه پا شه کوفت بده به پسرم)

نه والا من نمیخوام قدرمو بدونن خونمو گند گرفته مجبورم پاشم