2777
2789
عنوان

دخترفضول

146 بازدید | 12 پست

خانما من یک دخترشش ساله دارم.خواهش میکنم   راهنماییم کنید راه کاربدید.این دختر شدیداوابسته باشه.و خودشومالکش می‌دونه.شایدباورنکنیدولی بامن حس رقابت و حسادت داره... خودشو بامن مقایسه می‌کنه.خصوصن تورابطه با پدرش.شوهرمم خییییییییلی دختر دوست هست و تاالان بهش نگفته پشت چشمت ابرو..و کلانمیتونه مدیریت کنه.

دارم روانی میشم و میترسم دخترم آسیب ببینه.

تازه من یه دختر یکونیم ساله هم دارم.ک اونم شده غوض بالاغوض...شدیدازرنگ و لوس...می‌فهمه چیکار کنه ک از باش توجه ببینه.هرکاریم بزرگه کنه این دقیقا کپی می‌کنه ازش

خانما من کلافه شدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو روانشناسی بهش میگن عقده ی اُدیپ که اقتضای سن بچس. میتونی گوگل کنی راجبش بخونی و راهکار دربیاری از گوگل براش.تا جایی ک من خوندم به مرور زمان ک بزرگتر بشه بهتر میشه.ولی اگه نتیجه ندیدی ببرش مشاور و روانشناس کمک بگیر.روانشناس کودک و نوجوان ببرش.از کوچیکه هم نترس فقط داره از بزرگه تقلید میکنه ولی اگه بزرگه رو پیگیر نباشید کوچیکه هم مثل بزرگه میشه

تا درد نکشی تغییر نمیکنی،تا تغییر نکنی پیشرفت نمیکنی.دوست عزیز اگه با نظرام مخالفی میتونی کاملا محترمانه نظرتو بگی.همه با هم دوستیم و قراره بهم کمک کنیم.
عزیزم تو روانشناسی بهش میگن عقده ی اُدیپ که اقتضای سن بچس. میتونی گوگل کنی راجبش بخونی و راهکار دربی ...

مطالعه کردم.ولی بی فایذه بوده تقریباً...می‌دونی دیگ کاراش داره به مسائل خصوصی ماهم کشیده میشه.نمیزاره اصلاتنها باشیم

مطالعه کردم.ولی بی فایذه بوده تقریباً...می‌دونی دیگ کاراش داره به مسائل خصوصی ماهم کشیده میشه.نمیزار ...

پس ببرش پیش مشاور.چون سن کودکیشه ی رفتار اشتباه باعث آسیب های بزرگی در بزرگسالیش میشه بنابراین سن حساسیه حتما ببرش پیش مشاور.مشاورای انلاینم هستن درمانگاه ها هم پول کمتری میگیرن باز هم تحقیق کن

تا درد نکشی تغییر نمیکنی،تا تغییر نکنی پیشرفت نمیکنی.دوست عزیز اگه با نظرام مخالفی میتونی کاملا محترمانه نظرتو بگی.همه با هم دوستیم و قراره بهم کمک کنیم.
الان دخترتون چطورشده؟

پیش دخترتون همسرتونو بغل بوس و نوازش نمیکنید؟یا بادخترتون صحبت نکردید راجب این موضوع؟

پیش دخترتون همسرتونو بغل بوس و نوازش نمیکنید؟یا بادخترتون صحبت نکردید راجب این موضوع؟

چرا.خیلی محبت میکنیم.و همیجورشوهرم.ولی اون باباشونصف کرده بامن.یغنی یه بغلش مال اونه یه بغلش مال من...تازه اون می‌تونه بیادقسمت‌من ولی من نمیتونم،😅..دراین‌حده.یا نبایدمنوببوسه بغل کنه یا نصف نصف.

تازه حرف ارومویواشکیم نداریم..چون خانم ناراحت میشه.حتما بایددرجریان قرار بگیرد 

تازه حرف ارومویواشکیم نداریم..چون خانم ناراحت میشه.حتما بایددرجریان قرار بگیرد 

اینکه حسودی میکنه به شما و میخواد باباش مال خودش باشه طبیعیه ولی جلوشو بگیرید کمکم.باباش براش توضیح بده تو دخترمی مامانتم خانوممه جفتتونو دوست دارم و مامانت تورو به دنیا اورده ک من دختر خوشکل دارم و از اینجور حرفا...پدرش قانعش کنه بهتره با زبون خود دخترتون

اینکه حسودی میکنه به شما و میخواد باباش مال خودش باشه طبیعیه ولی جلوشو بگیرید کمکم.باباش براش توضیح ...

امروز یه کلمه بهش گفته بسه ایقدرکنجکتوی نکن.ببینی چی کارکرد...باباباش بحثش شده.منومقصرکرده..اومدم آرامش کنم باعصبانیت گفت تودهنتوببند برو نبینمت...🫠😐قششششنگ مث هووها رفتارمیکنه بامن

امروز یه کلمه بهش گفته بسه ایقدرکنجکتوی نکن.ببینی چی کارکرد...باباباش بحثش شده.منومقصرکرده..اومدم آر ...

وقتی میخواد از همه چی سردر بیاره بهش بگید این مسئله مال بزرگتراس.وقتی بزرگ شدی متوجه میشی با این مدل حرفا کنجکاویشو بخوابونید و با حرف و اخم نزارید بهتون بی احترامی کنه چون یاد میگیره.بعد بی احترامی هم  که گریه کرد یا دعوا کرد یا هرچی اصلا سمتش نرید و محلش نزارید.هرچقدر بها بدید بدتر میشه