2777
2789

بگید چن هفته اید؟من خودم ۲۴ هفته ام تا الان خوب گذشت ولی این هفته اینقدر برام دیر گذشت که نگو🫢نمیدونم چجوری حواسم رو پرت کنم😪راستی سیسمونی خریدید یا نه؟

اونجوری نگا نکن ها...کاربر جدید نیستم...😊😊....خب حالا اول یه صلوات برام بفرستید 🙏🙏🙏بعد یه قری به کمر بدید حالتون جا بیاد💃💃💃افرین حالا صاف سرجاتون بشینید😎😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به هفته ها توجه نکنی زودتر میگذره، من بارداری اولم شبو روز به تقویم نگاه میکردم کلافه شده بودم و دیر گذشت، ولی الان اصلا توجه نمیکنم یه دفه میبینم دو سه هفته رفتم جلو

خدا روشکر میکنم و امیدوارم تا آخرش بکشم،به سختی میگذره هرروز میشمرم،الان۳۲هفته و دو روزم،منتظرم۳۴بشه که دوره خطرم رد شه

بقیه ام هرروز بهم میگن زایمان نکردی بسکه گنده شدم،همین الان عمه ام پیام داد

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

پسرم چهار روز دیگه سه ماهه می‌شه بارداریم سخت بود بخصوص آخراش اما بازم دلم تنگ شده اصن از وقتی به دنیا اومده خیلی زود می‌گذره سعی کنین از لحظه لحظه اش لذت ببرید این بچه دوممه و دارم از هر کارش کیف می‌کنم ،دیگه قصد بچه دار شدن نداریم. واقعا شیر خوردنش عشقه، قان و غونشم، حرکت دست و پاهاشم که نگم، ایشالا همتون به خوشب و خوبی بگذرونین

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
پسرم چهار روز دیگه سه ماهه می‌شه بارداریم سخت بود بخصوص آخراش اما بازم دلم تنگ شده اصن از وقتی به دن ...

عزیزم مام دلمون میخواد لذت ببریم ولی از سوزش معده وبالااوردن چیشو لذت ببریم 🥲😅

عزیزم مام دلمون میخواد لذت ببریم ولی از سوزش معده وبالااوردن چیشو لذت ببریم 🥲😅

فدا شم‌، می‌فهمم هر کس یه مدلی اذیته من که غذا غیر برنج نمی‌تونستم بخورم، قرص اهنمو که می‌خوردم نگو  دو دقیقه بعد ... کمرم هم درد می‌گرفت با اینکه چاقم نشدم و اصن انرژی نداشتم بخصوص سه ماه اخر که دیگه رسماً بخور بخواب شدم با وجود اذیتا، اما بازم فکر می‌کنم قشنگ بود و به این فسقلی نازم که تو شکمم بوده واییییی  

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
اصلا به هفته ها توجه نکنی زودتر میگذره، من بارداری اولم شبو روز به تقویم نگاه میکردم کلافه شده بودم ...

دقیقن من عین این زندونیا روزارو خط میزنم تا یک هفته تموم شه برام مث کابوسه واقن ی هفته 

خدا خودش کمکم کنه بتونم تحمل کنم 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

دقیقن من عین این زندونیا روزارو خط میزنم تا یک هفته تموم شه برام مث کابوسه واقن ی هفته  خدا خو ...

از من میشنوی نکن اینکارو، اینجوری واقعا زجر آوره، سرتو گرم کن، بزار یادت بره، حتی تو ذهنت مرور نکن که مثلا الان چند هفته ای

فدا شم‌، می‌فهمم هر کس یه مدلی اذیته من که غذا غیر برنج نمی‌تونستم بخورم، قرص اهنمو که می‌خوردم نگو& ...

من ک میگم فقط ب دنیا بیاد لذت میبرم خیلی خوبه سلامتی ببین پام درده لگنم درده کمرم درده ولی حتی یک درصد در حد تهوع ومعده درد نمیشه برام درست میگی گلم ولی کسی ک حالش بده نمیتونه لذت ببره