2777
2789

سلام میخواستم ببینم کسی واقعا ماشین مدل پایین فروخته به ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن؟

اللهم عجل لولیک الفرج ...الهی و ربی من لی غیرک... خدا جونم منو به آرزوهای دلم برسون لطفاً... با دستهای خودت راه زندگی مو هموار کن... باز میشه این در صبح میشه این شب به امید خدا... برای دلم و بی‌قراری هایش والعصر می‌خوانم و تکرار میکنم تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر.....💛💛💛💛     من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد،،،🌻🌻🌻🌻  

اگه کسی فروخته، بیاد بگه کجا و چه جوری فروخته

اللهم عجل لولیک الفرج ...الهی و ربی من لی غیرک... خدا جونم منو به آرزوهای دلم برسون لطفاً... با دستهای خودت راه زندگی مو هموار کن... باز میشه این در صبح میشه این شب به امید خدا... برای دلم و بی‌قراری هایش والعصر می‌خوانم و تکرار میکنم تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر.....💛💛💛💛     من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد،،،🌻🌻🌻🌻  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا 

هیچ‌ کسی نمیخره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یک موجی راه افتاده برای موج سواری ی عده 

جمعیت انبوهی از خودرو فرسوده تو کشور هست و قطعا کشور اجازه خروج میلیاردی ارز نداره. نمیدونم ب چ امیدی مردم ساده میخان ماشین دوزاری و چند صد میلیون بخرن

هنوز طرح قبلی واردات ک 500 میل واریز کرده بودند اجرا نشده 

آخه صبح یکی تاپیک زده بود، می‌گفت انگار تو همین سایت یه نفر فروخته ۴۵۰

من فقط آگهیشو دیدم  بعید می‌دونم با قیمت بالا کسی بخره  اونی که وارد کننده خودروی خارجیه ...

والا یکی صبح تاپیک زده بود هم با ماشین مدل بالا عوض میکنن، هم به قیمت میخرن

آخه صبح یکی تاپیک زده بود، می‌گفت انگار تو همین سایت یه نفر فروخته ۴۵۰

پیکان   ۴۰ میلیونی رو ۴۰۰ نمیگیرن مردم 

کارشناس مجازی گف فقط فقط دولت ۳۰ میلیون میخره از فروشنده بعدش ماهانه میلیون ها باید قسط ماشین چینی بدهند

پیکان   ۴۰ میلیونی رو ۴۰۰ نمیگیرن مردم  کارشناس مجازی گف فقط فقط دولت ۳۰ میلیون میخره ا ...

۳۰ تومن چه ارزشی داره آخه، یه موتور نمیدن، اون کسی ماشینش مدل پایینه از کجا بیاره میلیون ها قسط بده