2777
2789
عنوان

آی یو آی موفق و بی بی چک مثبت روز 13 عمل 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 19185 بازدید | 88 پست
هزینه اش چقدر شد عزیزم؟ من برای تعیین جنسیت میخوام به نظرت اثر داره؟  از کجا باید شروع کنم برم ...

برای من 2 تومن شد پیش دکتر تو مطب خصوصی. سونو ها رو قرار داد داشتم رایگان بود. داروها رو فقط یک دفعه تجربه نداشتم یک و خورده پول دادم ک دفعه بعد با بیمه صد و خورده شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تعیین جنسیت خیلی استفاده می کنن ولی هزینه اش یکم بیش تر هس و شانس باروری هم کم تر میشه. بیش تر از خود عمل مراقبت های بعدش مهم. لحظه ی عملم ریلکس باشید هیچ چیز خاصی نیس دکتر من مهارت خاصی داشت تو آروم کردن مریضش. منم اول استرس داشتم اینقدر ماهرانه آرومم کرد ک کاملا خوابیدم و عضلاتم شل بود. ببین گلم اگر تو مطب خصوصی بخواهی انجام بدی ک بله باید بری مطب اگر کلینیک بخواهی انجام بدی میری کلینیک

من تو مطب انجام دادم آزمایشگاه نزدیک بود اول با دکتر هماهنگ شدم دکتر ک اوکی بود برای عمل فرستاد من و دنبال نمونه، نمونه رو گذاشتم زیر بغلم از زیر لباس بعد بردم مطب تا زمانی ک نخوابیدم و دکتر آماده ی کامل نشد برای عمل نمونه زیر بغلم بود دکتر تمام ابزار کار و آماده کرد وقتی می خواست تزریق و انجام بده نمونه رو دادم دستش

سلامت باشی گلم. من بعد از 13 روز حمام رفتم امشب ولی بازم کمرم خیلی شدید درد گرفته بود و شکم درد داشت ...

نمیدونم بخدا دلیلش چی بود ولی مرکز بهمون یک بروشور داد. داخلش زده بود اینارو

ممنونم خدا جون...
بله گلم اولین بار بود بعد از 7 سال ناباروری 

ای جااانم مبارکت باشه

تورو خدا فقط استراحت کن حتما

من حرفای دکترو نادیده گرفتم امروز خیلی پشیمونم هفته ده هستم دیشب ازم خون قرمز اومده

حال دلم خرابه

تو هم‌مواظب خودت باش حتما خواهری چون بارداری اولته مال تو

سعی کن سه ماه اولو نزدیکی نکنیو کارای خونه رو جزئی بکنی

من ب خونه وسواسم ولی باید میدونستم بچم از خونم واجب تره

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
مممنون گلم خدا براتون بهترین ها رو رقم بزنه

سلام. مبارک باشه عزیزم انشاالله سالم بیاد بغلت، ببخشید یه سوال داشتم ،شما کدوم شهر هستید کجا ای یو ای انجام دادید و دکترت کی بود

ای جااانم مبارکت باشه تورو خدا فقط استراحت کن حتما من حرفای دکترو نادیده گرفتم امروز خیلی پشیمونم ...

گگلم می دونی یک چیزی یکم نگرانم کرده. من بی بی چک ویور خودکاری زدم هاله صورتی انداخت. بی بی چک مدیکور دارم هر روز میزنم هر روز از روز قبل پررنگ تر میشه ولی خیییلی پررنگ نیس بی بی چکم یکم نگرانم ک بتا بالا نره. آبجیم بارداری اولشو همینطور شد الان استرسم گرفته. البته دوره هام 35 روزه ی ب عبارتی 8 روز زودتر دارم تست میزنم اگر دوره ها 30 روزه حساب کنم 3 روز زودتر دارم  تست میزنم. روز 14 عمل آی یو آی هستم. یکم استرس شدم. عکس بی بی مدیکورم میزارم ببین لطفا نظرتو بگو. شما هم نگران نباش استراحت کن پاهاتو از زمین بلند کن زیر پات بالش بزار آب و نشاسته بخور لکه بینی رو قط می کنه و جا بچه رو محکم می کنه

سلام. مبارک باشه عزیزم انشاالله سالم بیاد بغلت، ببخشید یه سوال داشتم ،شما کدوم شهر هستید کجا ای یو ا ...

مرسی گلم. مشهد انجام دادم تو مطب خانم دکتر بیرامی قلعه ساختمان میشه. ببین دو تا چیز خیلی مهمه یکی ایمانت ب خدا ک خدا کمکت می کنه و مثبت میشه. و مورد بعدی مراقبت های بعدش آرامش بعدش

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20230902_120948_com.android.gallery3d_5jz3.jpg

بی بی چک مدیکور روز 14 آی یو آی  از قبلی ها پررنگ از شده ولی بازم اینجوریه یکم نگران شدم. نباید پررنگ تر می بود؟؟؟ یکی از کاربرا 13 آی یو آی بی بی چکش خیلی خوب رنگ داشت. البته میگم دوره هام 35 روزه ی

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20230902_120948_com.android.gallery3d_5jz3.jpg بی بی چک مدی ...

سلام عزیزم مبارکت باشه❤️مثبته دیگه اصلا بی بی چک نزن استرس الکی میگیری فردا پس فردا برو آزمایش خیالتم راحت میشه

برای مامان شدنم یه صلوات بفرس ممنونم🌹❤️
گگلم می دونی یک چیزی یکم نگرانم کرده. من بی بی چک ویور خودکاری زدم هاله صورتی انداخت. بی بی چک مدیکو ...

ببین عزیزم چهارده روز بعداز آی یو آی بی بی چک صد درصد نشون میده درسته خود منم ب مارک مدیکور زیاد اعتماد ندارم برا همین منم دوازده روز ک از تزریق امپول هاش سی جی میگذشت بی بی چک روژان خریدم

تو ام میتونی بی بی چک روژان بخری و امتحان کنی

ولی اینو بدون اگه باردار نبودی حداقل یکی از بی بی چکات منفی نشون میداد اگه هر روز هم بی بی چکت پر رنگ تر میشع خب دیگه مثبته دیگه

من یروز بعد وقت پریودم ک مال من ۲۷ روزه بود ازمایش دادم ۴۱۳اومد برام

ببین هر وق درد پریودی اومد سراغت و فک کردی پریود شدی و دیدی هیچ خبری از پریودی نیس پس بدون اونروز وقت پریودته

میتونی چهار روز بعدش بری ازمایش

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
ببین عزیزم چهارده روز بعداز آی یو آی بی بی چک صد درصد نشون میده درسته خود منم ب مارک مدیکور زیاد اعت ...

ااره بی بی چکام هر روز پررنگ تر میشه از قبلی ولی مثل بقیه خیلی پررنگ نیستن