2777
2789
عنوان

آی یو آی موفق و بی بی چک مثبت روز 13 عمل 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 19158 بازدید | 88 پست
سلام بانو ای جان ب مبارکی و میمنت امیدوارم گل لبخند همیشه بر لبانت جاری باشه و خداوند فرزند صالح ...

سلام عزیز دلم خیلی ممنونم.. امیدوارم هر چی می خوایی خدا بهت بده و ب حرمت باب الحوائج آقا ابوالفضل العباس دستی از غیب ب دادت برسه

ببین عزیزم چهارده روز بعداز آی یو آی بی بی چک صد درصد نشون میده درسته خود منم ب مارک مدیکور زیاد اعت ...

از شما کی مثبت شده؟؟ خدا براتون نگه دار عزیزم و سرنوشتش خیر و عاقبت بخیر نوشته بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ااره بی بی چکام هر روز پررنگ تر میشه از قبلی ولی مثل بقیه خیلی پررنگ نیستن

خب دختر چ ربطی داره اخه

مال منم کم رنگه کمرنگ بود

حتی هاله صورتی هم نشونه ی بارداریه خب

مال من دوازده روز بعداز تزریق امپول مثبت کمرنگ شد اولش بزرو با چشم میتونستم ببینم گذاشتم چتدساعت موند یذره پررنگ شد

یروز هم بعد موعدم رفتم آزمایش دادم با اینکه دو روز بود لکه بینی داشتم ولی با وجود لکه بینی مطمین بودم باردارم

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
سلام عزیز دلم خیلی ممنونم.. امیدوارم هر چی می خوایی خدا بهت بده و ب حرمت باب الحوائج آقا ابوالفضل ال ...

ممنون گلم

واقعا از صمیم قلبت واسم دعا کن

مواظب خودت باش

از این ب بعد بخاطر بارداری ممکنه ی سری استرس‌های بی‌مورد واست پیش بیاد، فکرهای عجیب غریب و ...

بدون واسه همه حامله‌ها همینه و غم و استرس به خودت راه نده و از این دوران بامزه نهایت استفاده رو بکن تا امید خدا کوچولوت رو تو آغوشت بگیری و شیرش بدی...

😍😘

خب دختر چ ربطی داره اخه مال منم کم رنگه کمرنگ بود حتی هاله صورتی هم نشونه ی بارداریه خب مال من دو ...

اره گلم می دونم استرس بی خودی میدم ب  خودم ولی دست خودم نیس دیشب نی نی سایت سرچ کردم دیدم خیلی ها با بی بی کمرنگ بارداری سالمی داشتن

اره گلم می دونم استرس بی خودی میدم ب  خودم ولی دست خودم نیس دیشب نی نی سایت سرچ کردم دیدم خیلی ...

اره عزیزم

انشالله بارداری راحتی داشته باشی گلم

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
نه عزیزم دکتر زنان ب آبجیم گفته بود مثبت میشین زود نرید آزمایش شوک وارد میشه باعث میشه باز شه پریود. ...

یعنی چی شوک وارد میشه؟مثلا ذوق میکنیم شوک میشه؟

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل 

گلی ها من دو روز دیدم بی بی چک ها دارن کمرنگ میشن. دیگه ب سفیدی داره میرسه. امروز لکه بینی شدم لکه ب ...

بارداری شیمیایی شدی منم همینطور 

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل