ممنون میشم تجربه ای دارید بگید. اگر هم دوست ندارید اونارو عمومی به اشتراک بذارید باور کنید یکم کمک حال کسی رو خوب کردن جای دوری نمیره... اگر اطرافیانتون درس خوندن و رشته های تاپ پ.زشکی اوردن یا همچین تجربه ای ، حس و حال مشابهی دارید لطفا به همنوعتون کمک کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چون پسرم یکم انگیزه هام فرق میکنه ولی میتونی ب چن سال ایندت نگا کنی ب احترامی ک قرارع بر ا ...
مسئله اینه هدفی نیست...جنگی نیست...راحت کمی تلاش کنم یکم دستمو دراز کنم بدستش میارم. ولی کو انگیزه و هدف؟ هرچی فک میکنم بدتره همسنام همه روحیه هدف عالییی رو دور هستن من بدبخت موتورم خاموشه
منم اینجوری بودم هی هدفمو گم میکردم دلیلشم پیدا کردم چرا اینطوریم چون بیشتر درگیر حواشی میشدم و توش غرق میشدم مث گوشی و اینا هدفم اومده بود گشت و گذار تو گوشی تو هم بگرد دلیلشو پیدا کن
#کاربر آقا #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی.... #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم... #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....