2777
2789
عنوان

بچه ها یلحظه لطفا

64 بازدید | 10 پست

بچه ها دوباره تاپیک میزنم... شما چ انگیزه ای از درس خوندن داشتید؟( اگر خوندید...) خیلی دچار افسردگی و تردید شدم. خیلی. و بهم لطمه زده...

🌷🌷👏

ممنون میشم تجربه ای دارید بگید. اگر هم دوست ندارید اونارو عمومی به اشتراک بذارید باور کنید یکم کمک حال کسی رو خوب کردن جای دوری نمیره... اگر اطرافیانتون درس خوندن و رشته های تاپ پ.زشکی اوردن یا همچین تجربه ای ، حس و حال مشابهی دارید لطفا به همنوعتون کمک کنید

🌷🌷👏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون پسرم یکم انگیزه هام فرق میکنه 

ولی میتونی ب چن سال ایندت نگا کنی ب احترامی ک قرارع بر اساس شغبت بهت بزارن بر اساس درامدت بهت بزارن نگاه کنی 

ب راحتی هایی ک قراره بچشی نگا کنی و در اخر ب هدفت ک داری براش میجنگی

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
من چون پسرم یکم انگیزه هام فرق میکنه  ولی میتونی ب چن سال ایندت نگا کنی ب احترامی ک قرارع بر ا ...

مسئله اینه هدفی نیست...جنگی نیست...راحت کمی تلاش کنم یکم دستمو دراز کنم بدستش میارم. ولی کو انگیزه و هدف؟ هرچی فک میکنم بدتره همسنام همه روحیه هدف عالییی رو دور هستن من بدبخت موتورم خاموشه

🌷🌷👏

خب هدف نداشتنت ممکنه دلایل متفاوتی مث افسردگی اینا داشته باشه 

ولی یکی از راه هایی ک‌میتونی انگیزتو زیاد کنی برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدته و پیش رفتن طبق اون برنامس 

وقتی برنامتو ب خوبی اجرا کنی هی انکیزت برای ادامه مسیر بیشتر میشه

#کاربر آقا    #من همون گرگم که بودم ولی خب خستم زیاد... #من به تلخی زدم چون بیرحمه شیرینی....   #من خیلی وقته از عشق بریدم،چون عمق این دنیای زشتو دیدم...      #اگه خورشیدو میخای،یه وقتایی رو بایدم بسوزی....
خب هدف نداشتنت ممکنه دلایل متفاوتی مث افسردگی اینا داشته باشه  ولی یکی از راه هایی ک‌میتونی ان ...

باورت میشه یمدت انجام میدم دوباره هدفم رو گم میکنم؟؟ برم بمیرم با این کارام و برنامه ریزی که ندارم

🌷🌷👏

منم اینجوری بودم هی هدفمو گم میکردم دلیلشم پیدا کردم چرا اینطوریم چون بیشتر درگیر حواشی میشدم و توش غرق میشدم مث گوشی و اینا هدفم اومده بود گشت و گذار تو گوشی تو هم بگرد دلیلشو پیدا کن