2777
2789

میکروسکوپین دید ندارن ! گال گرفتم ! خیلی میخوام بخارونم ولی نباید بخارونم چون تخم ریزی میکننن! اشغالای بیشعور ...##### کاش بزرگ بودن مکشتمشون

واییی فردا میرم دکتر ولی کو تا فردا .... 

کف پاممم زدن! میفهمین کف پاممم! میخارونم قلقلکم میادددد!

پماد زدم فایده نداره

راه حل نمیخوام فقط دلداری بدین فراموش کنم نخارونم خودمو!😖

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀

پت دارین؟

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گال چیه؟ کمپرس یخ بذار

یه حشره خیلی ریزه که میگزه بدنو

جای گزیدگیش هم مثل پشه هست

نفهمیدی؟!😂

اولش ن 

ولی الان یکم دقت کردم فهمیدم😂

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁
ای بابا اونابایدریشه کن بشن وگرنه دکترم بری داروبده  بازم همون آشه و همون کاسه

نه میگن امپول میزنن خوب شه 

ریشه کن بشن اخه چجوذی پماد زدم کهههه!

وای باورم نمیشه چه موجود چندشیه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
از کجا میاد گال ؟ مسری هست؟

اره مسری هست 

نمیدونم از کجا میاد ولی ما رفته بودیم شمال که گرفتم

یه حشره خیلی ریزه که میگزه بدنو جای گزیدگیش هم مثل پشه هست

عزیزم اونوحشره میره زیر پوستت الان گوگل زدم 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن