2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25513 بازدید | 305 پست
اسی جانم،،،بهترنبود بجای اینکه تو بذاری بری،،خونه رو براش باارامش کنی،،سرکارشو بره،،بیا شامشو بخوره، ...

ب درک بزار هر غلطی مبخواد بکنه. میبینمش حالم بد میشه

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام فوت کرده. فقط مامانمو دارم. نمیخوام بهش چیزی بگم غصخ میخوره. قبلا کارش یه چیز دیگه بود. الان ی ...

کاش نمیرفتییی

اونیکه باید میرفت شوهرته

خونه رو خالی تحویل دادی رفتی که چی بشه؟

خدایا شکرت

هیچکس پشتم نیس. ولی دیگه هم این زندگی رو نمیخواد. دوهفته دیگه دهمین سالگرد ازدواجمه. حالم بده

باکدوم عقل خونتو ول کردی هان؟؟پاشو همین الان،،همین الااااان برو خونت...نمیتونم،،نمیخام،،حوصله ندارم،،،نداریم....

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بابام فوت کرده. فقط مامانمو دارم. نمیخوام بهش چیزی بگم غصخ میخوره. قبلا کارش یه چیز دیگه بود. الان ی ...

خب مدرسش مشکل اصلیه

حالا فعلا ثبتنام بکن و برو 

الکی بگو اونجا ثبتنامش میکنم

مدارکتتونم ببر

هروقت جلو مردا خریت کنی بیشتر سوارت میشن اتفاقا اگر از همون اول که پیامی چیزی دیدی شروع کنی به سلیط ...

به نظر من اگر سلیطه گری کنی بیشتر حواسشون رو جمع میکنن و بهانه دارن که تو زنی جیغ جیغو هستی اما اگر باهم صحبت کنن و مشکل رو پیدا کنن و حل کنن خیلی بهتره

چقد همچین زنایی کثیفن ک با مرد متاهل دوست میشن

شوهره پیام داده به خانمه،خانمه اصلا جواب نداده

بهتره بگیم چقدر بعضی مردای متاهل کثیفن که با وجود زن بازم چشمشون دنبال ناموس مردمه🙄

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
ب درک بزار هر غلطی مبخواد بکنه. میبینمش حالم بد میشه

بذار اون ببینتت حالش بد شه،،،بچگی نکن دختر،،تحمل کن ،،خونت باش،،نبینش،،ولی باش،،ک باخودش نگه خوبه دیگ هرغلطی بکنم،،میذاره میره،،راحت میشم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

برا ما اسنپ نیس

خخخخ چه اوضاعیه پس 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
دختره از کجا میدونست ک اون مرده متاهله ؟  اصلا شاید باهاش دوست نشده

من نمیدونم اون دوس شده با شوهرم یا ن. من ازینکه شوهرم بهش پیادم داده ناراحتم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
فهمیدم بخدا😮‍💨

یک چیزی نوشتی هنوز همه دارن بهت توضیح میدن حالتو خریدارم منم یک بار این جوری شده بودم تو یک تاپیک حالا بیا و حالی کن که بابا متوجه شدم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊