صب گوشیش رو برداشتم دیدم این پیام رو فرستاده. بهش گفتم فهمیده چ غلطی کردی تا اومد حرف بزنه گفتم هرچی بگی دیگه بهت اعتماد ندارم. بعدظهر میرم خونه بابام ک یه شهر دیگه س. گفتم بیا اونجا توافقی جدا شیم
هروقت جلو مردا خریت کنی بیشتر سوارت میشن اتفاقا اگر از همون اول که پیامی چیزی دیدی شروع کنی به سلیط ...
به نظر من اگر سلیطه گری کنی بیشتر حواسشون رو جمع میکنن و بهانه دارن که تو زنی جیغ جیغو هستی اما اگر باهم صحبت کنن و مشکل رو پیدا کنن و حل کنن خیلی بهتره
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
یک چیزی نوشتی هنوز همه دارن بهت توضیح میدن حالتو خریدارم منم یک بار این جوری شده بودم تو یک تاپیک حالا بیا و حالی کن که بابا متوجه شدم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊