2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25505 بازدید | 305 پست
کی صحبت کردن کی بحث به وام رسیده کی قرار شده امتیاز انتقال بدن 🥲 چقدر گفتگو کرده. ما اسنپ سوار میشی ...

ممن همینو ب شوهرم گفتم ولی قبول نمیکرد گفتم من اسنپ سوار شم فقط سلام ک حداحافظ. دیگه ب اسم کوچیک طرف کتر ندارم ولی داشت گندکاریشو ماس مالی میکرد

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ‌موندم این مردا چه مشکلی دارن ک خیانت میکنن

یه مشاوری میگفت ۷۵درصد مردها خیانت جنسی و ۹۰درصدشون خیانت فکری دارن

واسه من جز ۷۵درصدبوده

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
من چون زیاد اسنپ نمیگیرم هیچی بارم نیست🥲

اشکال نداره گل 

اسنپم ی نوع تاکسی تلفنی انلاینه 

وقتی راننده میرسه جلو در پیام میده ک من رسیدم تا بری جلو در بعدشم سوار میشی بعضی اسنپیا واقعا هولن یا همونجا درخواست میدن یا مثه سوهر اسی پیام میدن گ مخ بزنن 

در هر حال بیشرفن البته بعضیاشون  

متاسفم واقعا عزیزم نمیدونم چی بگم 

ولی خواهرانه میگم قبل انجام هر کاری دو بار فکر کن هم شما هم همسرتون 

شاید مدت هاس با هم صحبت نکردید 

بدی اقایون ایرانی اینه به کسی که باید توجه کنن نمیکنن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
شوهر منم با اسنپ کار میکنه نکنه بهم خیانت کنه😫

شوهر منم 

اگه بخوان کاری کنن هر جا باشن هر کاری زهر خودشون میریزن

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
ممن همینو ب شوهرم گفتم ولی قبول نمیکرد گفتم من اسنپ سوار شم فقط سلام ک حداحافظ. دیگه ب اسم کوچیک طرف ...

اره مشخصه که شوهرت دنبال دختره ست. ولی نمیدونم هرچی تصمیمته با خانواده مشورت کن بعد نهاییش کن. خیانت خیلی بده ولی ممکنه در حد همین پیاما باشه و پشیمون بشه

اشکال نداره گل  اسنپم ی نوع تاکسی تلفنی انلاینه  وقتی راننده میرسه جلو در پیام میده ک من ...

حالم بهم خورد😑

یه جمله واسه خود چند سال بعدت:"دارم سخت تلاش میکنم تا تو خوشحال باشی….”💎