2777
2789
عنوان

کدوم فاز پردیس بهتره؟

2474 بازدید | 24 پست

من میخام یه خونه بخرم بده اجاره که خوب امنیتش امکاناتش دسترسیش به تهران شلوغ بودنش برام مهمه لطف بفرمایید مناطقی که خوبن رو هم اعلام کنید بهم ممنونم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاز ۴ هم بد نیس.ولی انقد گرونه پردیس که با بعضی قسمتای تهران برابری میکنه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

چه جالب 😐😐

اره ما یادت می‌خواستیم بخریم واقعا خیلی گرون بود قسمت نشد.تلبته فاز ۱۱ کمی مناسب تره که بگم اصلا امکانات نداره.خونه مهره .و تو دل کوه😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاز ۴ امکانات و امنیتش دسترسی به تهران چطوره؟ 

امکاناتش بد نیس .وتا تهران پارس تقریبا ۲۰ تا ۳۰ دیقه راهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره ما یادت می‌خواستیم بخریم واقعا خیلی گرون بود قسمت نشد.تلبته فاز ۱۱ کمی مناسب تره که بگم اصلا امک ...

ایشالا به زودی مثل یه معجزه بری خونه بخری هرجایی که دوست داری ❤️

فاز ۴ امکانات و امنیتش دسترسی به تهران چطوره؟ 

همه فازا نزدیک به همه و دسترسیش به تهران یکیه تقریبا. ۱۱ از همه نزدیکتره به تهران. اما از نظر امکانات رفاهی و مدرسه و پاساژ باز به نظر من ۳ و ۴ و بعدش ۱ و ۲ کامل تر از همن