2777
2789
هر بالش چقدر پارچه میبره؟ نیم متر بیشتر؟
نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
یک متر؟ مطمینی؟؟؟؟
نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره سایه جان ببین بالشت رو بزار رو پارچه اندازشو بزن بعد برش بده اندازشومیگم یک متر که بعدا کوچیک نشه تیکه بخوره
۶ساله منتظرم بی بی چک دوخط ببینم بایه شکم قلمبه میشه برام دعاکنید منم مادربشم ☺ 
نه عزیزم یه متر زیاده واسه من عرضش نیم متره قدش هم 75
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
پیتزا یه متر که میشه نصف تشک استاندارد بالش 50*70
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
من قکر میکردم با یک متر دو تا بالش در میاد راستی پارچه روبالشی جنس خوب که رنگش نره .. متری چنده
سایه درست فکر کردی با پارچه 1 متر در 1/5 متر عرض دوتا بالش در میاد .. پارچه هم جنس خوبش 18 تومن به بالاست ..
مرسی دوستان که برام وقت گذاشتین
1/25 سانت 2 تا بالش در میاد اگه عرض پارچه بزرگ باشه وگل های بالش درس بیفته اگه دیدی گلاش خوب نمیفته باید از 2 متر پارچه استفاده کنی
امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود