2777
2789
عنوان

معلم های ابتدایی که با آزمون استخدامی رسمی شدید بیاید !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 115 پست
ممنون از شما . خیلی عالی بودید .  من که راه زیادی در پیش دارم  قصد دارم ارشد علوم تربیتی ...

خواهش می کنم،تا 3_4 سال بیشترین نیاز به معلم وجود داره بعد از اون هم برای بازنشسته ها باید جایگزین بذارن، سن هم  احتمالا همون می مونه چون خیلی ها هستن بالای سی سال که شغل ندارن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به این پشتکار  پس نسبت به کنکور به زمان کمتری نیاز داره درسته ؟

بله، مطالعه من  ناپیوسته بود وسطش  یه ماه و چند روز نخوندم اگر پیوسته باشه زمان کمتر هم میتونه قبول بشه، همکار من با 45 روز خوندن قبول شده، البته سبک خوندن هم فرق داره

خواهش می کنم،تا 3_4 سال بیشترین نیاز به معلم وجود داره بعد از اون هم برای بازنشسته ها باید جایگزین ب ...

ممنون بنظرتون اگه امسال بهمن ماه آزمون برگزار شد 

آزمایشی شرکت کنم که با شرایط آشنا بشم . 

یا اگه به مصاحبه دعوت بشم و بعد رد بشم 

برای دو سال بعد چون رد شدم نمیتونم شرکت کنم 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خواهش می کنم،تا 3_4 سال بیشترین نیاز به معلم وجود داره بعد از اون هم برای بازنشسته ها باید جایگزین ب ...

سلام کل تاپیک رو خوندم ماشاالله سطح علمیت بالاس

سوال دارم ازت 

من الان دیپلم نظام قدیم هستم 

۲۷ سالمه بنظرت برم دنبال لیسانس گرفتن البته روانشناسی بخونم آزاد

چون خودم رشتم تجربی هست 

باید ۴ سال بخونم درسته ؟ جای امیدی هست بنظرت؟؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

سلام کل تاپیک رو خوندم ماشاالله سطح علمیت بالاس سوال دارم ازت  من الان دیپلم نظام قدیم هستم&n ...

بله میتونید برید دنبال لیسانس حتی میتونی سه سال و نیمه لیسانس بگیری

بله میتونید برید دنبال لیسانس حتی میتونی سه سال و نیمه لیسانس بگیری

چطوری سه سال و نیمه میتونم بگیرم ؟!

پس برم دنبالش مرسی ازت عزیزم 

آزاد برم ؟

هزینش چقدر میشه ؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بله عزیزم وقتی کارنامه اولیه میاد و قبول میشید  بعد ۲رهفته مصاحبه دارید  و بعد جواب مصاح ...

سلام عزیزم مصاحبه ماده ۲۸ گروهیه؟یا انفرادی؟

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸