2777
2789
عنوان

معلم های ابتدایی که با آزمون استخدامی رسمی شدید بیاید !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 115 پست
ببخشید یه سوال  بعد قبولی تو آزمون باید رفت دانشگاه فرهنگیان یک سال درس خوند؟

نه عزیزم همون سالی که قبول بشی از اول مهرش میری سرکلاس 

فقط مدت ۱ تا ۶ ماه کلاس میزارن یا حضوری یا مجازی در طول این مدت و آزمون و امتحان دارید

من خودم دولتی خوندم و ماده 28 قبول شدم ولی تو همکارانم تعداد کمی دولتی هستند، هم دانشگاه آزاد هستند ...

حالا تو مدرسه ی ما هر سال ماده ۲۸ میاد و اکثرا خیلی فعالن و تو دانشگاه های خوب  دولتی درس خوندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانشناسی دانشگاه آزاد خوندید ؟  آخه بعضیا میگن اگه ارشد داشته باشی راحتتر  استخدام میکنن ...

بله عزیزم روانشناسی آزاد خوندم 

نه ارشد هیچ ربطی نداره فقط بعد استخدام نزدیک یه تومن حقوق بیشتره 

نه عزیزم همون سالی که قبول بشی از اول مهرش میری سرکلاس  فقط مدت ۱ تا ۶ ماه کلاس میزارن یا حضور ...

آها پس یعنی اینطوری نیست که اول آزمون آموزش پرورش رو قبول بشی 

بعد بری فرهنگیان اون جا هم قبول بشی 

بعد بری سر کلاس

آها پس یعنی اینطوری نیست که اول آزمون آموزش پرورش رو قبول بشی  بعد بری فرهنگیان اون جا هم قبول ...

نه عزیزم قبلا یه سال داشت تحصیل تو دانشگاه فرهنگیان

الان نه آزمون اولیه و مصاحبه رو قبول بشی 

برای بقیه مسیر خود استادا هم کمک میکنن باهاتون

خانمی رشته ی دانشگاهیتون چی بود  آزمون برای آموزگاری دادید  واقعا روزی چند ساعت نیاز به ...

علوم تربیتی، آزمون استخدامی برای آموزگاری شرکت کردم و پارسال قبول شدم، بستگی به زمانت داره و نوع خوندنت

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
میشه کمی در مورد مصاحبه ش توضیح بدید ؟ مصاحبه بعد از قبولی در آزمون هست ؟ 

بله عزیزم وقتی کارنامه اولیه میاد و قبول میشید 

بعد ۲رهفته مصاحبه دارید 

و بعد جواب مصاحبه دو هفته طول میکشه بیاد 

مصاحبه خب بخش های زیادی داره میخوان فن بیان شما رو بسنجند

سوالاتی در مورد علاقتون به این شغل 

در مورد مشکلات دانش آموزان 

میگن یه تدریس اگه میخوای انجام بده و....

علوم تربیتی، آزمون استخدامی برای آموزگاری شرکت کردم و پارسال قبول شدم، بستگی به زمانت داره و نوع خون ...

شما چقدر زمان گذاشتید ؟ چطور خوندید که قبول شدید ؟ منابع رو باید از کجا بیاریم ؟ 

حالا تو مدرسه ی ما هر سال ماده ۲۸ میاد و اکثرا خیلی فعالن و تو دانشگاه های خوب  دولتی درس خوندن

شما ابتدایی تدریس می کنی؟ تو آزمون استخدامی نوع دانشگاه تاثیر نداره فقط شاگرد اول بودن، من خودم دولتی خونده بودم خیلی دوس داشتم امتیازی برام در نظر بگیرند ولی فقط امتیاز رتبه اول رو دریافت کردم(6 نمره در مصاحبه) 

گر نگهدار من آنست که من میدانم....