2777
2789

چطوری بسته شارژ بخرم همون شارژ پولی که ایران شارژ کنیم کافیه ؟یا بسته خرید شارژ فرق داره ؟

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
اونجا سیم کارت بگیرین

عزیزم یعنی سیم کارت های خودمون آنتن نمیده ؟

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارین میرین کربلا؟

میشه برای شفای بیمار من ویژه دعا کنید؟ سرطان خون دارن

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

عزیزم یعنی سیم کارت های خودمون آنتن نمیده ؟

ده سال پیش که رفتیم خط نمیداد

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

همونجوری که ایران شارژ مسکنی میتونی دویست تومن مثلا شارژ کنی یا هم اونجا سیم عراقی بگیری یا نت بخری همراه اول بزن بسته مناسبتی یه هفته یه گیگ ۱۰۰ تومنه دیگه اونجا همش توپیامرسانها باش تماس و زنگ نزن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بزو توی ایتا کانال حسین دارابی کامل توضیح داده اونجوری که میگفت انتن دهی همراه اول از انتن دهی یه سیمکارت عراقی که اسمش یادم نیست ولی انگار معروفه بهتر بود 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

سیم عراق بگیری بهتره وگرنه هرچی مصرف کنی رومینگ حساب میشه 

همکارم رفت کربلا ده روزه خط ثابت داشت اومد ایران یک میلیون و خردی پول تلفن داد 

هرجا می‌رفت با خانواده در ارتباط بود تصویری و تماس زیاد اومد 

منکه رفتم ایرانسل انتن نمیداد ولی همراه رومینگ فعال کنی بسته داشته باشی میشه از نت استفاده کنی... بسته های رومینگ گرونن... بسته رومینگ با بسته نت که اینجا استفاده میکنید فرق داره

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

منکه رفتم ایرانسل انتن نمیداد ولی همراه رومینگ فعال کنی بسته داشته باشی میشه از نت استفاده کنی... بس ...

چطور فعالش کنم عزیزم 

دارین میرین کربلا؟ میشه برای شفای بیمار من ویژه دعا کنید؟ سرطان خون دارن

انشاالله امام حسین بیمارتون و شفا بده عزیزم 🌹

چطور فعالش کنم عزیزم 

فکر کنم کدهمراه این باشه 

ستاره 10ستاره 291مربع

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍