2777
2789

ک میخواد با زنی ازدواج کنه که ۳ بار

ازدواج کرده

خدایی  خیلی مَرد هستند  پسرهایی

ک تو این جامعه ی کثیف مون  پاک 

موندن....

میدونم میگید   نمیخوادخلاف کنه 

میخواد ازدواج کنه و...

ولی آخه با زنی ک س بار ازدواج کرده؟؟؟؟؟

کدوم عقل سلیمی قبول میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ربطی داره؟ مگه زنه مشکل اخلاقی داره که اینجوری میگین؟!!!!!!!!! استارترش گفت طرف دو بار ازدواج کرده جدا شده حالا سومین باره داره ازدواج میکنه

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

پسر خاله منم ۲۶ سالشه رفته دست یه زنه رو گرفته آورده خونشون گفته اینو گرفتم. زنه قبلا ازدواج کرده ۳ تا بچه داره بچه بزرگش ۱۷ سالشه 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

حالا اون خانم رو که به عقد شما نمی‌خواد دربیاره آروم باش حرص نخور 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بنظر منم بهتر با یکی که شرایطش مثل خودشه ازدواج کنه

ازدواج با پسر مجرد باید خیلی پوست کلفت  باشی 

معمولا خانواده پسر ناراضی ان

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒

بهتره ادم باکسی ازدواج کنه ک شرایطش از همه منظر ب خودش شبیع باشه حتی از نظر تجربه های قبلو ازدواج سابق 

ولی اینکه ب ما چ 

چ ربطی ب ما داره خب میخواد ازدواج کنه ب ما ربط نداره 

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰