2777
2789

واس دانش آموز بخواین هدیه بخریم کدوم بهتره؟

دفتر فنری ۱۲تومن میگه .کاغذی معمولیه..

جامدادی هم ۱۸

بطری آب میگه ۱۸تومن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دفتر واجب تره

جامدادی واجب نیست

بطری ابم واجب نیست

جامدادی و بطری میشه جایگزین براش داشت ولی دفترو نه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزم خوبی من جات بودم بطری آب هم خوشکلن هم هر موقع آب بخورن کلی ثواب گیرت میات خدا خیرت بده جانم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
دفتر کاربردی تره بنظرم  اما جامدادی و بطری بیشتر خوشحالشون می‌کنه...  کدوم بهتره؟

بطری

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
سلام عزیزم خوبی من جات بودم بطری آب هم خوشکلن هم هر موقع آب بخورن کلی ثواب گیرت میات خدا خیرت بده جا ...

منم فقط خریدارم

خیرین زحمت پولش رو میکشن

منم فقط خریدارم خیرین زحمت پولش رو میکشن

شما هم شریکی دیگه عزیزم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍