2777
2789
عنوان

بند انداز برقی دارین؟راضین؟

400 بازدید | 25 پست

من موهای صورتم مشکی و بعضیاش هم ضخیم،هر دو هفته باید برم بند بندازم،خودم بلدم ولی دردم میگیره نمیتونم خوب بندازم،کسی بندانداز داشته؟خوبه؟

موهای نازک هم میکنه؟بعضیا میگن از ریشه در نمیاره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارم برای بالای لب استفاده میکنم راضیم

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

من دارم عالیه سال ۹۵ خریدم باهاش راحتم البته زمان میبره قلقش بیاد دستت

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره

دارم  از اونایی هست که بند داره میشه بندشو عوض کنیم.خوبه راضیم

کاربر سال ۹۷...موافق تاپیک طنز،داستان زندگی،درددل،سوال های مامانا راجع به بارداری وبچه ها،و..............مخالف تاپیک حس ششم، طلسم، جن،آرمی و.... 

من چند ساله دارموخیلی راضی ام

از نخ قرقره استفاده میکنم وتمام کرک و موهای ریزو میگیره

براموهای ضخیمتر دو لو میکنم نخو

ارایشگاه اصلا تمیز نمیندازه 

همیسه ی جاهایی میمونه

او در بر و ایام به کام است...

دارم عزیزم

دستی بهتره

مثلا من یبار پیشونیم انداختم ابروم رفت

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
دارم عزیزم دستی بهتره مثلا من یبار پیشونیم انداختم ابروم رفت

تا الان گفتم انگارهمه میگن خوبه پس بخرم که رسیدم به نظر شما 

منم اصلاااا سر در نمیارم قشنگ میزنم میبره.یه بار با قیچی ابرو کوتاه کردم مثلا گند زدم توش

گمشده در رویا...❤

مارک رولن .رو فروشنده با تضمین کتبی بهم داد