2777
2789
عنوان

شوهرم فردا میره کربلا

290 بازدید | 19 پست

خونه مون رو بایست تخلیه میکردیم

فشرده

پریرروز تخلیه کردیم

اومدیم خونه جدید

وسایل نصف و نیمه بازه

شوهرم گفت نمیرم کربلا

بخاطر خونه

منم اصرار ک باید بری و خونه رو آروم آروم میتونیم بعدا وسایل باز کنیم

ضروریات درآوردیم

خانواده ش هم اومدن کمکم

آخه خیلی دوس داشت بره

اتفاقی تخلیه خونه چند روز جلو افتاد و همه چی یهویی شد

دوس نداشتم بخاطر من و خونه نره

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

زیارتشون قبول سفرشون به سلامت باشه 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

میخواستم بپرسم که من امضا نوشتم الان شماها میبینیدش دفعه اولم بود واسه همین میپرسم

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

منم دوست دارم برم ولی چون هوا گرمه و منم فشارخون بالا دارم نمیتونم منتظرم زمستون بیفته اربعین منم برم😫

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

میخواستم بپرسم که من امضا نوشتم الان شماها میبینیدش دفعه اولم بود واسه همین میپرسم

نه امضایی نیست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نمی‌دونم چرا امضام ذخیره نمیشه

نه امضایی نیست

ممنون عزیزم ،شما نمیدونی دلیلش چیه

ممنون عزیزم ،شما نمیدونی دلیلش چیه

سایت چند وقته خرابه احتمالا به اون دلیله

سایت چند وقته خرابه احتمالا به اون دلیله

ممنون که جواب دادی ،عاقبت بخیر بشی

@a_m_m    

سلام همسر زائر کربلا 😍

ممنونم به خاطر درخواستم تاپیک زدید مهربون🌷خواستم بگم ان شالله همسرتون سالم و سلامت برن و برگردن و زیارتشون قبول و حاجتشون روا باشه ان شالله. اگر زحمتی براتون نیست و راضی هستید خواستم بگم تونستید از همسرتون بخواین تو کربلا منم یاد کنن و سلاممو به ارباب برسونن یا اگر امکانش هست فقط چند قدم (حتی یک قدم)به نیابت از طرف من برردارن.اگرم سختشونه یا فرامششون میشه فدای سرتون . اجرتون با امام حسین .امام زمان دعاگوتون.علمدار بی دست دستگیرتون. نعمت های مادی معنوی خدا تمام کمال مداوم روزیتون بازم حلال بفرمایید مزاحم شدم.زهرا هستم.

خدا شما را از خطاکاری حفظ کند و از گناهان روگردان سازد، و سلامتی همیشگی به شما ارزانی دارد، و شما را در راه طاعتش استوار و راستین گرداند، و به سوی اطاعت از دستورات اسلام هدایت فرماید، و مورد رحمت خویش قرار دهد، و دعایتان را بشنود (و اجابت فرماید)، و اعمالتان را پاکیزه سازد، و احوالتان را نیکو گرداند.
(باز) از او می‌خواهم که سلامتی (دین و دنیای) شما را جاوید بدارد، و سعادتمندی شما را به کمال برساند، و نعمت‌های خویش را بر شما پی در پی نثار کند، و حالات شما را (در زندگانی) مایه شادمانی قرار دهد

شیعیان من هرگاه که آب گوارا نوشیدیدمرایادکنید اگرازشهیدیاغریبی یادشدبرمن ندبه کنید ای کاش درروزعاشوراهمگی بودیدتاببینید چگونه برای طفل خودآب طلب کردم امارحم نکردند