2777
2789
عنوان

شوهرم فردا میره کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@a_m_m       سلام همسر زائر کربلا 😍 ممنونم به خاطر درخواستم تاپیک زدید مهربو ...

سلام عزیزم

زنده باشین

اول صبح چه دعاهای قشنگی

امیدوارم هزاران بار برابر این دعاها رو خدا به خود شما و خانواده تون عطا کنه

ان شاءالله قسمت شما بشه هم برین کربلا چه ایام اربعین چه بقیه ایام سال

خدا شما رو از هر گزندی حفظ کنه

حضرت صاحب الزمان دعاگوتون باشه

اللهم عجل لولیک الفرج 

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
سلام عزیزم زنده باشین اول صبح چه دعاهای قشنگی امیدوارم هزاران بار برابر این دعاها رو خدا به خود ش ...

ممنونم از دعاهای قشنگتون

دنیا و اخرتتون آباد

همه نعمتهای مادی معنوی خدا تمام و کمال و مداوم روزیتون

همیشه حسینی باشید🌷

شیعیان من هرگاه که آب گوارا نوشیدیدمرایادکنید اگرازشهیدیاغریبی یادشدبرمن ندبه کنید ای کاش درروزعاشوراهمگی بودیدتاببینید چگونه برای طفل خودآب طلب کردم امارحم نکردند