2777
2789
عنوان

سلام خانومای مشهدی لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 53 پست
آهاممنون گلم،خوشحال شدم ازآشناییت همشهری عزیزم❤❤❤

همچنین فداتشم مهربونم😘♥️

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبین وضعیت دیسکتون چطوره، عمل کردین یا میخواین کنین؟؟ 

سلام نه عمل نکردم فعلا که دارم باهاش می‌سازم تا ببینم چی پیش میاد البته دکترم نگفت که باید عمل کنی چطور ؟ شما هم دیسکتون زده بیرون؟

خدایا من به لطف و کرم تو امیدوارم رهایم نکن❤

سلام عزیزم فکر کنم یبار دیگ بهت پیام داده بودم مزاحمت شدم بنظرت استخر برا دیسک خوبه .شما رفتی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
سلام عزیزم فکر کنم یبار دیگ بهت پیام داده بودم مزاحمت شدم بنظرت استخر برا دیسک خوبه .شما رفتی 

سلام گلم بله استخر میرم هفته ای یکی دو بار  اگر بگم کامل خوب شدم که دروغه ولی نسبت به پارسال شرایطم بهتره ولی همچنان بی حسی باهام هست 

شما هم دیسکتون بیرون زده؟

سلام گلم بله استخر میرم هفته ای یکی دو بار  اگر بگم کامل خوب شدم که دروغه ولی نسبت به پارسال شر ...

خداروشکر .اره من پنج ماهه این جوری شدم خوب نشدم .نمیتونم بشینم راه رفتن راحت ترم .از استخر همیشه بدم میومد ولی دیگ گفتم برم شاید تاثیر کنه ورزش اینا رو انجام میدم ولی استخر نرفتم .هر جلسه چقد میدی برا استخر چند ساعت میمونی تو اب

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خداروشکر .اره من پنج ماهه این جوری شدم خوب نشدم .نمیتونم بشینم راه رفتن راحت ترم .از استخر همیشه بدم ...

منم اوایل درد داشتم دردم با استخر افتاد ولی بی حسی نه 

شما هم درد و بی حسی دارین؟ اگر به پات ن نزده و درد فقط تو کمر هست خفیفه ولی اگر به پا زده جدی بگیرین 

هزینه آزاد ۵۰ تومن هستش برای یک ساعت و ربع ولی چون کارت فرهنگیان دارم و استخر برا فرهنگیان هستش ۳۰ تومن میشه  

منم اوایل درد داشتم دردم با استخر افتاد ولی بی حسی نه  شما هم درد و بی حسی دارین؟ اگر به پات ن ...

چقد خوب یکی بهم می‌گفت استخر ظهر تا غروب یعنی چه یک ساعت بمونی چه شش ساعت باید صد تومن بدی .عزیزم من اصلن نمیتونم بشینم سه ربع برا غذا خوردن رو ناهار خوری میشینم وقتی پامیشم انگار وزنه به کمرم وصل کردم سنگین میشه جای دستشویی فرنگی هم ندارم اونم یه بدبختی هست مسافرت هم نمیرم چون نمی‌تونم بشینم گاهی کمرم از سنگینی در میاد میزنه به پام 😐خیلی هم گریه میکنم افسرده شدم 

چقد خوب یکی بهم می‌گفت استخر ظهر تا غروب یعنی چه یک ساعت بمونی چه شش ساعت باید صد تومن بدی .عزیزم من ...

از گریه و افسردگی که نگو که اویل منم کار هر روزم گریه بود درد نا امید کننده ای هستش 

منم اوایلش که هنوز نزده بود به پام نمیتونستم بشینم کمرم قفل میکرد به شدت و همش دراز کش بودم بعد که زد به پام کمرمو ول کرد ولی تا وقتی درد تو کمره خوبه و مرحله خفیف هستش  مراعات کن 

دسشویی فرنگی که جز واجبات هستش یکی بخر 

پله سمه 

فقط رو صندلی یا مبل به صورت صاف بشین اصلا لم نده به پهلو بخواب لای پاهات بالش بزار اگه به پشت میخوابی زیر زانوهات بالش بزار با روغن سیاه دانه اصل هر شب کمرتو چرب کن پارچه ببند گرم نگه دار غصروف ساز و ضد التهاب بخور تا التهاب دور دیسک کم شه انشاالله که خوب بشی 

چقد خوب یکی بهم می‌گفت استخر ظهر تا غروب یعنی چه یک ساعت بمونی چه شش ساعت باید صد تومن بدی .عزیزم من ...

استخر هم  که تو شهر ما اینطوریه 

بگرد تو شهرتون ببین بقیه هم تایمشون به همین صورت هستش  شش ساعت که زیاده میخوای چکار کنی تایم به این زیادی رو در ضمن دکتر بهم گفت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت فقط باید راه بری تو استخر  نه بیشتر  

از گریه و افسردگی که نگو که اویل منم کار هر روزم گریه بود درد نا امید کننده ای هستش  منم او ...

مرسی عزیزدلم .غضرف ساز میخورم ضد التهاب نمیدونم کدوم دارو میشه .نه من اگ برم استخر همون یک ساعت میمونم ولی گفتم هر سانس اینجا شش ساعته حالا هرکس هر جور میخواد بمونه پولش یکی هست تابستون صد میگرفتن الان دیگ نمی‌دونم 

مرسی عزیزدلم .غضرف ساز میخورم ضد التهاب نمیدونم کدوم دارو میشه .نه من اگ برم استخر همون یک ساعت میمو ...

خواهش میکنم گلم ملوکسیکام و پرگابالین و گاباپانتین و ...البته باید دکتر برات تجویز کنه همینطوری سر خود نباید بخوری چون خیلی عوارض داره

کدوم مهرت زده بیرون ام آر آی گرفتی  درد کجای پات هست؟ 

خواهش میکنم گلم ملوکسیکام و پرگابالین و گاباپانتین و ...البته باید دکتر برات تجویز کنه همینطوری سر خ ...

سه تا دکتر رفتم هر کدوم کلسیم و...دارو دادن یه ماه استفاده کردم مهرم دوتا بیرون زده و یکی هم یکم تکون خورده .دکتر گفت با خودت چیکار کردی .درد هم تو لگن و کمر می‌چرخه 

کار کنم می‌ره پایین پام هر بار یه مدل ولی تو وقتی میشینم کمرم بدجور سنگین میشه نمیتونم مسیر نیم ساعته رو ماشین بمونم 

سه تا دکتر رفتم هر کدوم کلسیم و...دارو دادن یه ماه استفاده کردم مهرم دوتا بیرون زده و یکی هم یکم تکو ...

😔😔😔 درک میکنم خیلی سخته برا منم دو تا مهره بیرون زده 

ولی نگران نباش عزیزم یکم بگذره شرایطت بهتر میشه هم از لحاظ جسمی و هم روحی 

این مریضی لعنتی نیاز  به گذر زمان داره باید خیلی صبور باشی تا نتیجه بگیری