2777
2789
عنوان

عروسی برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 28 پست
گشتن نداره پول بزار رو سنگ آب میشه  انلاین یه چیز شیک سفارش بده

متاسفانه اینستا ندارم

ممنون عزیزم از راهنماییت

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

من عروسی پسر داییم برای پسرم یک کت لی شیک و شلوار لی شیک ابی با یک تیشرت مشکی و کفش اسپرت مشکی گرفتم خیلی عالی شده بود

جنس لی ترک بگیری خیلی تو تنش خوب وا می ایسته

میتونی شلوار و کت زغالی لی با تیشرت و کفش سفید هم بخری

بعدا می تونه کت لی رو تو مدرسه و بیرون هم بپوشه 

کت شلوار دامادی نگیر گلم

لباس عروس هم به قول دوستان دیگه مد نیست...

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عروسی پسر داییم برای پسرم یک کت لی شیک و شلوار لی شیک ابی با یک تیشرت مشکی و کفش اسپرت مشکی گرفتم ...

عزیزم برا عیدشون همچین لباسایی خریده بودم

اینقدر زیبا بود همه عاشقشون شده بودن

برا دخترم لی آبی رنگ و برا پسرم ذغالی

اگر عروسی غریبه بود همونارو میپوشیدم اما عروسی عموشونه و باید چیزی جدید بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیپ پسرم تو این مایه ها بود تقریبا👇

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)
اینو برای خواهرزاده ام دوختم عروسی پسر عمه اش بود اردیبهشت سال قبل 

چه با سلیقه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم برا عیدشون همچین لباسایی خریده بودم اینقدر زیبا بود همه عاشقشون شده بودن برا دخترم لی آبی رن ...

درسته عزیزم

ولی هرچی میگیری به نظرم تیپ اسپرت بگیری بهتره

بری مغازه لباس های متنوع پیاده می کنی

میتونی پیرهن و شلوار کتون اسپرت هم بگیری

اینستا نه  بزن تو گوگل لباس بچه ترب لیست فروشگاهها برات میاره

ممنون عزیزم

چشم

حتما نگاه میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته عزیزم ولی هرچی میگیری به نظرم تیپ اسپرت بگیری بهتره بری مغازه لباس های متنوع پیاده می کنی م ...

باید بگردم

دیروز رفتم همه ی مغازه دارا گفتن صبر کن بعد از اربعین کارای جدید میاد انشاءالله که بتونم لباسای خوبی پیدا کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40