2777
2789

قراره بریم یه شهر دیگه مسافرت این بین از شهر برادر شوهرم اینا عبور میکنیم و برادرشوهرمم قراره تنها بیاد باهامون،ماهم قرارشد شبش بریم خونه اونا بخوابیم و فردا ظهرش حرکت کنیم .

الان فهمیدم جاریم رفته خونه خواهرش توی یه شهر دیگه چون برادرش داشته میرفته اونجا.و اونم با ماشین اونا رفته تا اینجا کمی بهش حق میدم اما هیچ زنگی بهم نزد که عذرخواهی کنه ،یا بگه تو توی خونم راحت باش و فلان..منم سختمه خونه کسی برم زن خونه نباشه و بخوام اونجا شام بخورم صبحونه بخورم یا حمام برم،هرررچی به شوهر کله شقم میگم قبووول نمیکنه میگه حق و به جاریم میده همشم طرفدار جاریمه ،به شوهرم میگم کاش یه سر سوزن حق و بهم بدی حداقل طرفداری کورکورانه نکنی میگه الکی روزم و خراب نکن با توهماتت.

نظر شما چیه شما بودین چیکار میکردین؟

منکه مجبورم برم و تحقیر شدنم و قبول کنم اما شوهرم و نمیبخشم اگه میدونستم حداقل حق و بهم میده باز رفتنمون اونجا کمی قابل تحملتر بود

کاربر ۹۶ هستم تعلیقم کردن😒بزووور تونستم دوباره اکانت درست کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحقیر شدنی نیست

لابد نمیخواسته بعد از شوهرش که با شما میاد، اونجا تنها بمونه .....

ولی خب منم اگر جاش بودم تلفن میزدم و با شما صحبت میکردم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من بودم نمیرفتم .

فکر کن کلا در اون شهر، برادرشوهر و جاری نداری.

جاریت اگه راضی بود شماها برید خونش.  پاشو از خونش بیرون نمیزاشت

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عذر خواهی نداره تو فک کن اصلا دلیلش اینم نبوده . آمادگی پذیرش مهمون نداشته دوست نداشته دلش نخواسته. چرا باید عذر خواهی کنه!!! من اگر جای تو بودم خونه ای ک خانومش نباشه نمیرم . دیگه چجوری نشون بده ک دوست نداره بیاین😐

منم الان تو راهم داریم میرم قم ، ولی امشب بایس تهران بخوابیم خونه کسی ک زنش رفته شمال خونه مادرش 😕، منم خیلی ناراحتمم خونه برا زن خونه اس ، چه دلیلی داره وقتی صاحب خونه نیست ادم بره خونه اش بریز و بپاش اه

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁