2777
2789
عنوان

روتین زندگیتون

465 بازدید | 26 پست

خانما لطفا بگین روتین روزانه تون چجوریه؟یعنی از صبح تا شب چه کارایی انجام میدین؟خلاصه و تیتر وار بگین

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

بچه داری بچه داری بچه داری اووف قبلن خیلی بیرون میرفتیم الان مدتیه شوهرم اصلن وقت نداره خسته س

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه یه لیوان اب کنارم هست 

اول اب میخورم 

تا بیدار شدم اصلا سراغ اینستاگرام و تلگرام و...نمیرم 

لباسم رو عوض میکنم و مسواک و صورتم رو میشورم و یکم مرطوب کننده و بالم لب میزنم 

همسرم اگر بیدار باشه که صبحانه اماده میکنه اگر هم خواب باشه برای خودم اکثر اوقات اوتمیل یا ایس‌کافی اماده میکنم برای همسرمم کره بادام‌زمینی و میوه 

اگر شیفت باشم میرم سرکار 

نباشم میرم سراغ مطالعه کتاب 

ناهار درست میکنم 

(ممکنه این بین شیفت عصر یا شب باشم)

اگر هم کلا بیکار باشم که بعد ناهار میخوابیم 

عصر یه فیلم میبینیم یا میریم بیرون 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیدار. میشم

میرم پارک پیاده روی

شوهرمو بیدار میکنم صبحونه میخوریم

بعد یا بیکارم یا خونه تمیز میکنم یا می‌خوابم 

نهار میپزم

شوهرم میاد نهار میخوریم

دوباره یا بیکار یا تمیز کاری 

شام میپزم و میخوریم

بعد فیلم و تلویزیون یا میریم شب نشینی یا مادرشوهرم میاد 

بعدم که لالا

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

ازصب بزا بگم   بلن ک میشم خونه بعدش صبونه  دوتا بچه دارم تغذیه ی اونا  نظر میپرسم ک چی دوس دارن اونو اماده میکنم  بعدش کارای بعد ناهار   شبم ک نوبته شووو هس ازش بپرسم برا شام چی دوس داره  مشغول شام میشم   البته این ووسطها حمومو ب خودم رسیدن هس  بعدش کارای شام   خاک گیری خونه      خلاصه بخام بیان کنم  افریده شدم برای نظافتو پختوپز     هدفه پروردگار از خلقت من جز بشوروبسابو بپز چیزه دیگه ای نبوده   اینطوری پیش برم اون دنیا هم صدرصد منو میبرن اشپزخونه برا پختو پز 

همیشه یه لیوان اب کنارم هست  اول اب میخورم  تا بیدار شدم اصلا سراغ اینستاگرام و تلگرام و ...

چقدشما باکلاسید😂

جدی بودما

من توعمرم کره بادام زمینی نخوردم

فوقش کره گاو همسایمونو

من یه دخمل ۸ ماهه دارم و ناچارا بیشتر وقتم برای ایشونه خیلی نمیتونم رو اصول پیش برم ولی اول صبح بعد رسیدگی به دخملی به خونه میرسم بعد باید براش غذا درست کنم دوباره هی به خونه رسیدگی کنم شام بپزم اگه وقتی بمونه مطالعه میکنم اگه جوجه خواب باشه وگرنه کتاب رو میکشه🥴🥴🥴

چقدشما باکلاسید😂 جدی بودما من توعمرم کره بادام زمینی نخوردم فوقش کره گاو همسایمونو

عزیزم😂🤍

همون کره محلی هم عااالیه 

مخصوصا با نیمرو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

روتین خودم: 

سحرخیزم همیشه

دوش صبحگاهی

صبحانه

حتما صبح باید سبزی بخرم

خرید خونه

پاک کردن سبزی

آشپزی

نظافت کلی خونه

نهار

شستن ظرف

چرت

یادگیری مهارت(این روزا حسابداری غالبا)

پختن شام

پیاده روی عصرانه

شام

مطالعه 

خواب

البته این برای روزهاییه که والیبال نمیرم. هفته ای دو روزم والیبال میرم. که قبل نهاره. و البته خلوت با خدا رو هم ننوشتم.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟