2777
2789

بچه ها جدیداً انجام دادین میدونم قیمت ها چطوریه 

بلیچینگ دندان رو میشه مثلا فقط فک بالا انجام داد یا باید هر دو انجام بشن ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا  زود رنگش میره ؟ یا دندون حساس میشه؟

مینای دندون ازبین میره دوروز اول خیلی اذیت داری و اینکه یه دوماه نکشیده رنگش برمیگرده و اصلا اونطوری که میخوای سفید نمیشه اینم بگم حین انجامش اینقدر اذیت میشی که همون لحظه گشیمون میشی 

مینای دندون ازبین میره دوروز اول خیلی اذیت داری و اینکه یه دوماه نکشیده رنگش برمیگرده و اصلا اونطوری ...

بعد چطور این همه ادم راضین ک☹️

پس چ‌کنیم 

من دندونارو ی عالمه پول دادم ارتو کردم 

الان بزای سفیدی میخام بلیچ  کنم

نمیتونمم ی عالمه پول بدم کامپوزیت کنم

hope ,   عضو تاپیک مانکن های زیبا ( گروه آبی )،  وزن‌ اولیه ۷۴ ، قد:  ۱۷۰،  استارت دوباره ( ۱۴/۶/۴۰۲)  وزن  : ۶۶/۷۰۰   ، ۲۶/۶ : ۶۵/۶۵۰  .....................هدف نهایی ۵۹ کیلو 🥺💙 چقدر میخوای تسلیم بشی؟ یبار برای همیشه تا تهش برو  
چه اذیتی داره؟ میشه مثال بزنی؟

حین انجامش اون موادی که میزنه یه دندونات یه جوری میسوزونه دندوناتو زیر دستگاه نیم ساعتی که باید بمونی زیر دستگاه همون 5دقیقه اولش پشیمونو خسته میشی اصلا به اذیتاش نمیارزه 

حین انجامش اون موادی که میزنه یه دندونات یه جوری میسوزونه دندوناتو زیر دستگاه نیم ساعتی که باید بمون ...

پس کامپوزیت کنی چی میگی؟ این موادی که میگی آخر کار با کامپوزیت میزنن به دندونات و اصلا اصلا جزو مراحل عذاب آور کامپوزیت محسوب نمیشه!!! بچه ها یه خرده سوسولیدا

پس کامپوزیت کنی چی میگی؟ این موادی که میگی آخر کار با کامپوزیت میزنن به دندونات و اصلا اصلا جزو مراح ...

کامپوزیت ارزش اذیت و هزینشو داره بلیچینگ سفیدیش مال یه ماهه و اونطوری که فکر میکنی سفید نمیشه اصلا

اصلا اصلا اصلا انجام نده هاااااا خیلی پشیمون میشی یه قرون نمیارزه من کردم یعنی یه تک هزاری هم ارزش ن ...

راستش من انجام دادم هم از لحاظ قیمت ها عالی بودن هم کیفیت موادشون عالیییی بود