2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بالای ۳۰ سال میشه بیاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 83 پست
نه عزیزم، هر کی یجوره،  البته بگم اینکارا اعصاب و آرامشم میخواد ، مشکلات زندگی و مشغله فکری با ...

اره دقیقا استرس مخصوصا خیلی لذت ها و‌شوق انجام یه سری کارا رو از ادم میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم‌ متاسفانه صفر و صدیه عزیزم  این پیشنهادا براش بی معنیه بازم ممنونم از راهنماییت عزیزم

واضح بگومثلااین وضعیت یااین ....واسم تکراری شده.اوج نمیگیرم.به جاش این طوری ...

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
شوهرم‌ متاسفانه صفر و صدیه عزیزم  این پیشنهادا براش بی معنیه بازم ممنونم از راهنماییت عزیزم

همون دیگه چون صفر و صدیه گفتم ،،،یک بار کلن روش ایشون یک باز شما ،البته یه مدت کوتاه،،،یا هم ب یه بهونه شروع ب حرف زدن کن. از علایقش بپرس اکه دوست داشته باشه می‌گه. اگه نگفت بگو مثلا فلان چیز ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چطور؟ر؟

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بنظرت ضربه زدن هم برای لذت خودشونه؟  

ایتکار رو می‌کنه باهاش قاطعانه حرف بزن، اینا که واقعا فراتر از چیزی که میخانه، قرار نیست تو رابطه کسی اذیت بشه و درد بکشه واسه لذت طرف مقابل، 

همسرم یکبار پیشنهاد رابطه از پشت داد، منم گفتم اگه قبول کنی بادمجان پشتت کنم، منم همچین اجازه ای بهت میدم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️