2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بالای ۳۰ سال میشه بیاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 83 پست
دقیقا منم دلخوشیم پسرمه

من دیگه بیخیال این مسئله شدم چون خیلی جنگیدم که جز سبک کردن خودم هیچی نبود خیلی هم اذیت شدم الانم واقعا خیلی وقتی یادم میاد ناراحت میشم ولی دیگه چاره ای ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه بیخیال این مسئله شدم چون خیلی جنگیدم که جز سبک کردن خودم هیچی نبود خیلی هم اذیت شدم الانم وا ...

دقیقا منم بیخیالش شدم

ولی عصبی میشم دست خودم نیست

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
خیالشو راحت کردین به پایبندی به این زندگی اونجوری شاید یه تلاشی میکرد برای بقای رابطه 

میخوام صدسال تلاش نکنه حتی یکبار با علاقه سمتم نیومد همش تابلو بود زورکیه حالم از خودم بهم میخورد اعتماد بنفسمو با خاک یکسان کرد درصورتی که هیچی کم نداشتم از ظاهر وهیکل ومدام تو خودم دنبال ایراد بودم 

میخوام صدسال تلاش نکنه حتی یکبار با علاقه سمتم نیومد همش تابلو بود زورکیه حالم از خودم بهم میخورد اع ...

چی بگم تو این موقعیت نبودم درکی از شرایط ندارم به هر حال امیدوارم شرایطتون بهتر شه و مشکلتون حل شه

چرا اوایل خیلی دعوا میکردیم ولی فایده نداشت خیلی دیر به دیر میومد سمتم متوجه میشدم با بی میلی میاد ح ...

عزیزم اختلاف سنیتون چند ساله؟

خب مشکلش چیه ک انقدد سرده باهاش صحبت کردی چی میگه