2777
2789

قبلا هم اینجا گفتم ی آقای املاکی هستن برای مهد دخترم و مترو باید از این مسیر بریم ایشون ما رد شدنی هی سرفه میکرد من اصلا نگاه نمیکردم همیشه سرمو مینداختم پایین اینجا گفتن شاید بخاطر شما نیس یا اسپری شما باعث سرفه میشه و اینا 😂

حالا شنبه ک‌ دخترمو گذاشتم مهد و برگشتم گف سلام عرض شد من باز سرمو انداختم پایین محل ندادم 

دخترم مهدش روزای زوجه الان باز داشتم برمیگشتم گف سلام عرض شد من باز خواستم رد بشم و جوابی ندم  گف بد اخلاق 

دوست ندارم تو محل حرفی پیش بیاد شما جای من بودید چیکار میکردید 

سعی میکنم مسیرمو عوض کنم درسته دور میشه اما برا مهد مجبورم ازونجا رد بشم اونم ک همش جلو دره مغازه پلاسه 

بیشتر ازین ناراحتم با اینکه بچمو میبینه باز گیر داده مردک  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاا محل نده 

اصلااا 

ولی اگ دیدی ای روال بیشتر از دو سه هفته طول کشید وایسا مستقیم نگاه کن جدی بگو اقای محترم یکم شعور داشته باشید

من سکوت میکنم ک بلکه سر عقل بیایید

اما شما از رو نمیرید من متاهلم و بچه ام دارم شما با این کارتون باعث اذیت و ازار من نیشید

اگر بازم تکرار کنید ب همسرم میگم ک مزاحمت ایجاد میکنید

حد خودتونو بدونید

دیگ قصدشون مشخصه براش متاهل یا مجرد بودنت معنی نداره.اصن نمیپرسن ک متاهلی یان.چون هدفش ازدواج ک نیس.دوست دارن همه رو امتحان کنن ذات نر

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم