2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بالای ۳۰ سال میشه بیاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 83 پست
ایتکار رو می‌کنه باهاش قاطعانه حرف بزن، اینا که واقعا فراتر از چیزی که میخانه، قرار نیست تو رابطه کس ...

عزیزم اونکه باهاش راه میام مثلا سالی دو سه بار

مشکل من اینه که از لمس یه سری نقاط بدنم متنفرم و اون هی انجام میده 

نمیدونم از لمس اون نقطه لذت میبره یا فکر میکنه من لذت میبرم؟ میگم یوقت لذتشو نگیرم ازش اگه بخاطر خودشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اونکه باهاش راه میام مثلا سالی دو سه بار مشکل من اینه که از لمس یه سری نقاط بدنم متنفرم و اون ...

مثلا رو‌رفاقت باهاش حرف بزن بگو چه کارایی دوست داری انجام بشه ، چ کارایی انجام نشه، شمام بهش بگو 

فقط نزار بهت لطمه بزنه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
خانم ها میشه بگید از ژل روان کننده استفاده میکنید یا نیازی ندارید همش احساس میکنم به خاطر سنم 

استفاده نمیکنم ولی به سن ربطی نداره تو اکیپ دوستام که همه هم سنیم خیلیا نیاز دارن خیلیام ندارن

نه فک نکنم خیانت  دغدغه شم زیاده تو محل کارش ولی من عصبی و بی حوصله شدم

اونم هست، حالا شما با شوخی و عشوه زنونه بزو‌سمتش 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
واقعن ؟؟؟ چیکار میکردی شما عصبی نشده بودی

چرا اوایل خیلی دعوا میکردیم ولی فایده نداشت خیلی دیر به دیر میومد سمتم متوجه میشدم با بی میلی میاد حسرت به دلم موند یه بار با علاقه بیاد الانم که دیگه یکساله بیشتره سمتم‌نیومد یه مدت بارداریو بهونه کرد الانم که ۵ ماهه از زایمانم میگذره دست نزد بهم

اصلا تعترف نکنید چیزی که شمارو ازار میده رو حتما مطرح کنید و حذف کنید به مرور زمان چون باعث نارضایتی شما به مرور زمان میشه و کم کم مشکلات دیگه ای رو هم دنبال خودش میاره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
استفاده نمیکنم ولی به سن ربطی نداره تو اکیپ دوستام که همه هم سنیم خیلیا نیاز دارن خیلیام ندارن

من با وجود همه محبت های قبلش اما نیاز  دارم مدام استرسشو دارم نکنه خشک بشم 😑 سی و یک سالمه