2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته💔🥺 لطفا بخونید🥺

152 بازدید | 20 پست

پدر شوهرم فوت کرده امروز 16 روزه 

خیلی داغونم نامزدم تنهاس برادر نداره💔🥺 3 عمو داره 3 تاشونم اصلا  انگار نه انگار برادرشون فوت کرده

پدر شوهرم  تصادف کرد میخواستیم آبان ماه عروسی  بگیریم قسمت نبود نشد😭

شنیدیم رفتیم  بیمارستان دوتا امبولانس اومد خیلی  امید وار شدیم دیدیم  نه نیست یهو ماشین فوت اومد  همه فامیلامون داد زدن  منم ک حالم خیلی بد بود و هست 

ک یهو دیدم خواهر شوهر بزرگم افتاد زمین جلوم بود  وای نمیدونستم چیکار کنم

پدر شوهرمو ب نامزدم نشون داده  بودن ک بپرسن این پدرته یا ن وقتی  ک دیده بود از اونجا  ی چاقو برداشته بود  دستو بریده بود سرشو گردنشو😭😭💔

دستش 80 بخیه زدن وای دلم هزار  پاره شده وقتی  دستشو دیدم 

صبحش ک رفتیم  بیمارستان فوتی رو تحویل بگیریم من خیلی  حالم بد بود  از خونه جاره شدیم  تو ماشین حالم بد بود تا ک رسیدیم بیمارستان بخدا لال شده بودم از خواهر شوهر  کوچیکم  اب میخواستم نمیفهمید  دارم چی میگم چشام تار  سرم درد  میکرد وای خدا خیلی  سخته 

دفنش کردن نامزدم حالش بد تر  شد شد😭

بعد سه روز ک حسینه نشستیم همه فامیلای  دور نزدیک  دوباره میومدن ک ی سری بزنن هیچ کس بهم کمکی  نمیکرد پریودم نزدیک بود حالم خیلی بد بود کمرم اونقدر  درد میکرد   پاهام میلرزید با اون حالم تنهایی به همه چی میرسیدم ب هر کیم میگفتم نمی اومد کمک کنه پدر شوهرم اصلا  از فکرم دز نمیاد اونقدر  دلم تنگع واسش اونقدر  میخوام بیاد خوابم 

بنجشنبه ک شد سالگرد عقدمون بودش 😭😭💔کادو خریده بودم لباس دوخته بودم ک میریم  کلیپ اینا  ی جشن کوچیک بگیریم نشد رفتیم  سر قبرش😭😭💔💔

خیلی  دلم تنگه حالم خوب نیس  15 روز خونه  نامزدم بودم  ب همه مهمونا رسیدگی  میکردم  گفتم ک حالم اصلا  خوب نبود من فقط ب حاطر نامزدم اونحا بودمو اون همه زحمت میکشیدم ولی نامزدم  اون 15 روز  ی بار هم ی کلمه نحرفید  فقط ی کلمه  هم نحرفید  فقط پیش دوستاش بود از اول نگفتم مسائب باز نباش اخرش بد میشه بهترین رفیقشو تو این روز بدش میاورد  خونتون اونجا میخوابوند که اون ک...  تو چس همه بود من خوشم نمی اومد ازش همیشه چشش رو من بود منتظر بودم با نامزدم بحرفم بهش بگم ک بله فلان رفیقت اینجوریه ک اقای نامزد  ب رومم نگاه نمیکرد کاش بهمم ب خاطر چی

حالا بگذریم  اون گوشی رفیقشو برداشته دیده  پی وی خواهرش  رپ گوشیش هست رفته دیده اوو اینا  چند وقته باهمن و میحرفن باهم من گفته بودم بهشش ول کن رفیقاتو..  ولی گوش نکرد اینجور  شد...... 

خیلی سخته پدر شوهرمو شبیه پدرم دوسش  داشتم  اونقد عزیز بود واسم خلاصه بگذریم حالا امروز که برگشتم خونمون  زنگ  میکنم حالشو میپرسم ی جور صحبت میکنه  انگار من ی کاری کردم یا ی چیزی گفتم بهش 

اصلا فکرم خیلی داغونه دلم داغونه حالم خوب نیست  عروسیمونم ندید رفت😭😭😭💔

👩‍❤️‍👨

تسلیت میگم‌بهت گلم غم‌اخرت باشه

یه چندروز به حال خودش بزارش ببین چی میشه

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه

زمان بده بهش 

مردا وقتی خیلی ناراحتن تو خودشونن و اصلا حرف نمیزنن 

بذار بگذره ببین برخوردش چطور میشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
تسلیت میگم‌بهت گلم غم‌اخرت باشه  یه چندروز به حال خودش بزارش ببین چی میشه

خیلی  ممنون  خدا رفته گانتون رو بیامرزه💔🖤

15 روزه اخه من حتی شبا هم ساعت4 و 5 میخوابیدم صب ساعت7 پا میشدم ک باز ب همه کارا برستم  از خواب پا میشد انگار ن انکار من اونجا بدم اخه مگه دشمنی داره باهام🥺💔

واقعا خیلی سخته پدر شوهرم جوان بود💔🥺

👩‍❤️‍👨

خدابهتون صبربده روحش شاد. درک موقعیت وحال همسرتون روهم کنیدبزاریدیکم باخودش تنهاباشه که بتونه غم وا ...

خیلی  ممنون خدا رفته گانتون رو بیامرزه🖤🥀

درکش میکنم  اخه این سختمه ک این 15 روز همش پیش دوستاش بود  بعدشم ک رفیقش اینجور چاقو زد بهش

👩‍❤️‍👨

خیلی  ممنون خدا رفته گانتون رو بیامرزه🖤🥀 درکش میکنم  اخه این سختمه ک این 15 روز همش پیش ...

عیب نداره گلم بخدامنم چندوقت پیش واسه فوت پدربزرگ همسرم خودموبه آب وآتیش زدم ولی دریغ ازیه تشکرمادرشوهرم  وهمسرم  گذاشتم به پای حال بدشون .وقتی به حال خودشون اومدن همسرم ازم تشکرکردوگفت سربلندم کردی ازت ممنونم .

خیلی  ممنون  خدا رفته گانتون رو بیامرزه💔🖤 15 روزه اخه من حتی شبا هم ساعت4 و 5 میخوابیدم ...

حتما مرد خوبی بوده که عروسش از یه دختر بیشتر ناراحتشه

مطمئنم جاشون خیلی خوبه

یه چند روز دیگه هم‌بزرگی کن تحمل کن،اگه درست نشد برو خونشون ، کنارش بشین یواش یواش سر حرف و باهاش باز کن

بگو درکت میکنم ناراحتی قلبت سنگینه از غم‌پدرت

ولی منم از تو بیشتر نباشه کمترم ناراحتش نیستم،اما‌اینکه بامن حرف نمیزنی بیشتر ناراحتم میکنه،نگرانتم ،الان من نزدیکترین کس بهت هستم برای اینکه درد و دل کنی باهام،نریز تو خودت،من خودم برای مرگ پدرشوهرم ناراحت هستم قصه دارم ،بیا باهم غمامون و شریک بشیم

گلم هنه اینارو با لحنی اروم و شمرده شمردل بگو،ذره ای تندی نکن،چون داغداره ، الان خیلی حساس شده 

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
حتما مرد خوبی بوده که عروسش از یه دختر بیشتر ناراحتشه مطمئنم جاشون خیلی خوبه یه چند روز دیگه هم‌بز ...

خیلی  خوب بود خیلی😭💔

منو ی جور دیگ ای دوس داشت

خیلی ممنونم 

این 15 روزو خیلی تلاش کردم ولی از پیش دوستاش نمیاد اخه چرا با دوستاش درد دل میکنه  نمباد سراغ من😔

چشم حتما اینکارو میکنم🙏🥀🖤

👩‍❤️‍👨

خیلی  خوب بود خیلی😭💔 منو ی جور دیگ ای دوس داشت خیلی ممنونم  این 15 روزو خیلی تلاش کرد ...

روحش درارامش باشه انشالله

نه ببین اکثرا پسرا مردا اینجورین،قلبشون که غم داره بیشتر با دوستاشون درد و دل میکنن فقط نامزد تو نیست اجی بخدا

روحش درارامش باشه انشالله نه ببین اکثرا پسرا مردا اینجورین،قلبشون که غم داره بیشتر با دوستاشون درد ...

روح رفته گانتون شاد در ارامش🖤🥀

خیلی  ممنون ک دلداریم میدین 🙏😔🥺

👩‍❤️‍👨