2777
2789
خب تخصصا متفاوته ب همشون نیازه

امتحان تخصصشم دوباره خیلی سخته

بعدم پول تو تخصصای خاصه مثل پلاستیکو و زیبایی

بقیه تخصصا در صورتی پول توشه که برن شهر کوچیک 

وگرنه تهران پرشده از ساختمان پزشکان 

درکل با همون عمومی هم درامدشون کم نیست ولی خب زحمتش زیاده ،درسا بسیار سنگین،شیفت

بنظر منم همبنطوره شایدم با گشورای خارجی مقایسه میکنن

کشورای خارجی اتفاقا دکترا نمیتونن راحت پول پارو کنن ، کارشون هم دولتیه نه خصوصی 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منِ نوعی انتخابم پزشکیه اما انتخابم ماهی ۳۰۰ ساعت کار با حقوق ۲ و ۵۰۰ ای نیست که به این جمله شما می ...

درسته من با نظر شما موافقم ولی خب بهتره دانش اموزا قبل از انتخاب راجبش تحقیق کنن و صرفا بخاطر پول و پرستیژ واردش نشن حتی من بعضبا رو دیدم از خون میترسن ولی رفتن پزشکی و الان به شدت پشیمونن

من دانش اموز تجربیم انتخاب نمی کنم نه بخاطر سختیش بخاطر اینکه خودم سختمه ۱۴ سال از عمرمو بدم به درس خوندن ازین طرفشم ۱۲ سال خوندم عمر خودش کوتاهه حالااین همشم صرف درس بشه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
انگلیسی بلدی؟

بله ،تا حدودی  چطور مگه؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

آره من دیدم... ولی باید علاقه داشته باشی وگرنه دوام نمیاری.. مثلا من خیلی  اطرافیانم اصرارداشتن ...

همه ب من اصرار میکردن برم فیزیوتراپی ولی اصلا برام قابل پذیرش نیست چون علاقه دارم حتی اگر واردش بشم و بعد هم پشیمون بشم دیگ حداقل حسرت نمیخورم ولی اگر برم دارو حسرت پزشکی به دلم میمونه همیشه

من الان ۲۳ سالمه سال پنجم پزشکیم ازدواج کردم شوهرمم ۲۶ سالشه سال اخر پزشکیه 

هنوز که هنوزه دوتامون داریم از خانواده هامون پول تو جیبی میگیریم 

در حد پول اسنپم خودمون نداریم 

از صبح تا شبم درگیر درسیم 

شوهرم که اینترنه تقریبا دو شب درمیون یا یک شب درمیون کشیکه روز بعد کشیکم اونقدر خسته اس که عملا همش خوابه 

وقتاییم که انرژی داریم دوتاییمون باید بشینیم درس بخونیم 

هم کارمون هم درسمون بشدت سخته این همه وقته داریم تلاش میکنیم ولی میبینیم بعد عمومیم حداقل ۴،۵ سال دیگه باید تخصص بخونیم اونم با حقوق ۱۰،۱۲ تومن که شاید بعدش یکم اوضاعمون خوب باشه تازه بعد تخصصم ۴ سال باید بریم طرح اجباری مناطق مرحوم اونم با همون حقوق ۱۰ ،۱۲ تومن 

تازه وقتی ۳۴،۳۵ سالمون شد عملا میتونیم برا خودمون کارو شروع کنیم و کسب درامد کنیم ولی کل زندگیمون از صفره نه خونه ای نه ماشینی (مگر اینکه خانواده ها برامون بگیرن )

تازه همه اینا به کنار واقعا هر لحظه حرفا و انتطارت جامعه و بقیه کادر درمانم رو اعصابه 

حالا تو خودت مقایسه کن با سطح درامد و سختی کار بقیه رشته ها ببین واقعا می ارزه یا نه 

هر چند وقتی علاقه داشته باشی یجورایی میتونی تحمل کنی ولی اگه بدون علاقه و فقط رو حساب حرف این و اون بیای واقعا از پا در نیای