2777
2789
دانشجوی پزشکی ام  نمیشه از کسی که تو شرایط سخت اینترنیه انتظار داشت تعریف کنه ازش

بله سخت هست

ولی آیندش از بیشتر مشاغل ایرانه بهتره

که نصفشون باید برن کارمند شن

نصفشون بیکار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خیلی شغل ها اینطورین بعدم انتخاب خودشون بوده

موضوع اینه که اکثر کنکوری ها درک درستی از مشاغل ندارند حق هم دارند به همین دلیل کاخ رویایی میسازند بعد که وارد رشته شدند با حقیقت تلخ روبرو میشن و افسردگی میگیرند.منظورم اینه که از قبل آمادشون نکردن و با شناخت کامل وارد نشدن. 

خب این انتخاب خودشون بوده میتونستن یه رشته دیگه انتخاب کنن

علاقه دارن، فقط تو اون برهه فشار میاد بهشون

منم زمان امتحانات خیلی چرت و پرتمیگم ولی در نهاژت دوسش دارم

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕 خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیا🥰

علاقه دارن، فقط تو اون برهه فشار میاد بهشون منم زمان امتحانات خیلی چرت و پرتمیگم ولی در نهاژت دوسش ...

اینطوری اگر باشه خیلی خوبه ولی خیلیا رو دیدم میگن برگردیم عقب اصلا انتخاب نمیکنیم

بله سخت هست ولی آیندش از بیشتر مشاغل ایرانه بهتره که نصفشون باید برن کارمند شن نصفشون بیکار 

قبول دارم

نی نی گلم، من یه روزی که خودم اونموقع معنی زندگی رو بدونم به دنیات میارم، تو رو با شهر ها و فرهنگ های مختلف ، بهترین غذا های دنیا، زیبا ترین مهارت ها ی اون زمان، اصیل ترین حالت ادب و رفتار آشنات میکنم💙💙تو یه روزی میای و با من هم سفر میشی تا با هم بریم جنگل ها دریاها و کویر ها رو ببینیم، قراره پا به پات دوباره زبان یاد بگیرم، با هم قشنگ ترین فیلم ها و کارتونارو ببینیم، قراره باهات سفال گری و اسب سواری و اسکیت و شنا و موسیقی تمرین کنم، قراره جمعه ها ببرمت شهربازی و کلی دورت بدم، قراره باز باهات الفبا یاد بگیرم و بزرگ بشیم و دوباره این بار با تو برم دانشگاه، قراره با هم از سختی ها و تلخی ها بگذریم و یاد بگیریم قوی باشیم 💕💕 خلاصه که تو یه روز میای و میشی حاصل سال ها تجربه و بدو بدو کردن من تو این دنیا🥰

خب این انتخاب خودشون بوده میتونستن یه رشته دیگه انتخاب کنن

منِ نوعی انتخابم پزشکیه اما انتخابم ماهی ۳۰۰ ساعت کار با حقوق ۲ و ۵۰۰ ای نیست که

به این جمله شما میگن استعمار

حوصله باز کردنشو ندارم

گاهی