2777
2789

پدر بزرگ من بین بچه هاش فرق میذاشته

پسراش همه مهندس و فلان جاهای خوب براشون خواستگاری میرفته و خرجشون میکرده با اینکه خیلی وضع مالیش خوب نبوده در حد توان براشون کار میکنه

دختراشو میگه باید قالی ببافین و اونقدر که به تحصیلو ازدواج پسراش اهمیت میداده دختراشو نه و هرکی میرفته خواستگاریشون میداده بهشون

الان که پیر و افتاده شده خاله هام و مادرم خصوصا یکی خاله هام کارای پدر بزرگم مثل حموم رفتن و پوشک تراشیدن ریشاشو غذا دادن و...  رو میکنن و دکتر میبرنش

امشب رفتم قرصاشو بدم دستمو عین بچه های کوچیک محکم گرفته بود گفتم بابا جون چی شده گریه کرد 

گفت خدا بهت دختر بده🥲

اگه خدا بهت دختر داد همه چی داده🥲

الهی:)

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اما متاسفانه تو دل ما بچه ها این فرق گذاشتن مثل یه غم باد میمونه آره رسیدگی میکنیم پرستاری میکنیم اما انگار ته ته دلمون همیشه یه غصه ای هست  

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
کاش دنیا بهم ی دختر بده 🥲💞

من ی دختر دارم واقعا بهشته دختر اینقد ک‌شیرینه بعضی وختا خودم میزنم ب مریضی میاد میگه مامان برو از یخچال قرص بخور خوب میشی اینقد پیگیره🤣🤣س سالش هنوز نشده سلیطه

ایرانی ‌آریایی‌ام«بلوچ»